Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Στήριξε την... βουτιά, τα έχωσε για την αγκωνιά!!

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς βγήκε μπροστά και υπερασπίστηκε τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος δέχτηκε σκληρή κριτική από τον Τύπο για την... βουτιά που έκανε στο ματς της Λίβερπουλ με την Στόουκ ζητώντας πέναλτι, ενώ παράλληλα πετάει και «σπόντες» για την αγκωνιά του Ρόμπιν Φαν Πέρσι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πέρασε απαρατήρητη.
Στήριξε την... βουτιά, τα έχωσε για την αγκωνιά!
«Σαν προπονητής αυτού του μεγάλου συλλόγου, δηλώνω έκπληκτος από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα του Λουίς Σουάρεζ με τις "βουτιές" και από το γεγονός πως κανείς δεν έδωσε σημασία όταν τον πάτησε ο αντίπαλός του. Αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν ίδια μέτρα και σταθμά στις αποφάσεις των διαιτητών. Φυσικά και το θέμα με τις "βουτιές" είναι πολύ σημαντικό και χρίζει ανάλυσης και λύσης, αλλά υπήρξαν και άλλα περιστατικά με εκτός φάσης χτυπήματα παικτών, στα οποία κανείς δεν έδωσε σημασία και κανείς δεν τιμωρήθηκε.
Τόσο στο δικό μας παιχνίδι στο Άνφιλντ, όσο και σε ένα άλλο ματς της Κυριακής, χτυπήθηκε ποδοσφαιριστής και μάλιστα, η τηλεόραση το "έπιασε", χωρίς όμως να γίνει κάτι περισσότερο.
Όλα όσα χρεώνονται στον Λουίς Σουάρεζ νομίζω ότι είναι παντελώς άδικα. Θα συνεχίσω να προστατεύω τις αξίες και τα ήθη στη Λίβερπουλ, σε συνδυασμό με τη δουλειά που κάνουμε για να αποκτήσουμε συνέπεια στα θετικά αποτελέσματα και να βάλουμε την ομάδα σε σωστό δρόμο» δήλωσε ο Ρότζερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: