Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Παναχαϊκή: Κλήθηκε σε απολογία ο Μπρέσκα!!

Άνω - κάτω έχει κάνει την Παναχαϊκή ο Μάριο Μπρέσκα με την συμπεριφορά του, με τους Αχαιούς να εκδίδουν ανακοίνωση όσον αφορά στο θέμα του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την κλήση σε απολογία του Mario Bresca.
Ο Mario Bresca από την Παρασκευή και ενώ έχει ήδη εισπράξει 27.000 ευρώ προκαταβολικά και εκτός συμβολαίου ζήτησε μεταγραφή για ομάδα της Σλοβακίας.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή του έκανε γνωστό ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει ελεύθερο εάν δεν εισπράξει τουλάχιστον 100.000 ευρώ ως αποζημίωση αφού ο Mario Bresca έχει 3ετές συμβόλαιο με την ομάδα.
Ο Mario Bresca το Σάββατο 6-8-12 έκανε γνωστό ότι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Μυτιλήνη προφασιζόμενος προσωπικό πρόβλημα αλλά τελικώς ήταν παρών και έτσι αναχώρησε με την αποστολή.
Στην Μυτιλήνη έκανε γνωστό στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Χρήστο Λούβαρη και  στους τότε προπονητές κ. Παπακώστα και κ. Μίχο ότι έχει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα κ δεν μπορεί να αγωνιστεί παρά τις προσπάθειες των τριών με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την 18αδα.
Λίγο πριν την ανακοίνωση της 11αδας για τον αγώνα με την Μυτιλήνη εμφανίστηκε μόνος του στον κ. Παπακώστα και του είπε πως θέλει να αγωνιστεί.
Ο κ. Παπακώστας  παρά την αντίθετη γνώμη του προέδρου κ. Χρήστου Λούβαρη τον συμπεριέλαβε στην 11αδα. Κατά την διάρκεια του αγώνα είχε προκλητική αδιαφορία με αποτέλεσμα στο 2ο ημίχρονο να αντικατασταθεί.
Χτες το βράδυ με δική του πρωτοβουλία παρουσιάστηκε τόσο στον πρόεδρο κ. Χρήστο Λούβαρη όσο και στον νομικό σύμβουλο  της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια  από τους οποίους ζήτησε βοήθεια γιατί όπως είπε φοβάται για την ζωή δικών του ανθρώπων στο Βόλο.
Τόσο ο κ. Λούβαρης  όσο και ο κ. Κούγιας  του υποσχέθηκαν κάθε συμπαράσταση και ασφάλεια και αυτός υποσχέθηκε ότι θα τιμήσει το συμβόλαιο του με την Παναχαϊκή και ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του.
Ο  Mario Bresca δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση στην Κάτω Αχαΐα και κατόπιν αυτού θα κινηθεί εναντίον του η πειθαρχική διαδικασία.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι γνωρίζει πολύ καλά τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες με Σολάκη και Bresca και καθιστά σαφές ότι η περίπτωση του Σολάκη είναι εντελώς διαφορετική από του Bresca αφού ο Σολάκης  δεν υπολογίζεται  αγωνιστικά ενώ ο Bresca υπολογίζεται και γι’ αυτό η ΠΑΕ Παναχαϊκή φρόντισε να είναι οικονομικά εντάξει απέναντι του.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή στο θέμα  Bresca είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα με καταγγελίες σε όλα τα αρμόδια όργανα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: