Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

«Αφιερωμένη στον πρόεδρο»

«Αφιερωμένη στον πρόεδρο»
Το πόσο σημαντικό ήταν να πάρουν τη νίκη με την Αταλάντα επισήμανε με μήνυμα που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Φραντσέσκο Τότι. Ο ηγέτης της Ρόμα τόνισε πως είναι πολύ όμορφο να δίνουν χαρά στους οπαδούς τους, αφιέρωσε τη νίκη στο νέο πρόεδρο της ομάδας και έδωσε ραντεβού για το επόμενο ματς της Ρόμα με τη Τζένοα, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι της Ρόμα με την Αταλάντα διοργανώθηκε γιορτή προς τιμήν των παικτών των «τζαλορόσι» που μπήκαν στο «Hall of fame» των Ρωμαίων. Μια γιορτή που έγινε πριν την έναρξη του ματς και στην οποία πήραν μέρος πολλές δόξες της ομάδας.

Για το λόγο αυτό επιβαλλόταν να έρθει και η νίκη με αντίπαλο την Αταλάντα, όπως τόνισε σε μήνυμά του στην ιστοσελίδα του ο Φραντσέσκο Τότι. «Στο ματς με την Αταλάντα τιμήθηκαν οι παίκτες που μπήκαν στο Hall of fame. Η νίκη μας ήταν σαν ένα δώρο σε αυτούς που έγραψαν την ιστορία της Ρόμα. Για αυτό έπρεπε να νικήσουμε, για να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας, για να ανεβούμε ψυχολογικά, αλλά και για να τιμήσουμε όπως αξίζει όλους αυτούς τους θρύλους της ομάδας. Επιπλέον με τη νίκη αυτή καλωσορίζουμε το νέο πρόεδρο, Τζέιμς Παλότα. Και για εκείνον είναι σημαντικό να ξεκινάει τη θητεία του με μια επιτυχία», ανέφερε ο Τότι.

Ο αρχηγός των «τζαλορόσι» στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής. «Τώρα το πρωτάθλημα σταματάει για τα ματς της Ιταλίας. Είναι ευκαιρία να δουλέψουμε σωστά και με ηρεμία ώστε να εμφανιστούμε με την επανέναρξη του Καμπιονάτο όπως αρμόζει στη Ρόμα. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών και στο παιχνίδι με τη Τζένοα», τόνισε ο Τότι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: