Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

«Το πάθος μας έδωσε τη νίκη»

«Το πάθος μας έδωσε τη νίκη»
Ο τρόπος με τον οποίον η Ίντερ προσέγγισε το ντέρμπι με τη Μίλαν ήταν αυτός που καθόρισε τον νικητή σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής των «νερατζούρι», Αντρέα Στραματσόνι. Ο νεαρός τεχνικός τόνισε πως το πάθος της ομάδας του σε συνδυασμό με την οργάνωσή της, όταν έμεινε με 10 παίκτες, της επέτρεψαν να μην κινδυνεύσει και να πάρει το «τρίποντο», σε ένα σημαντικό ματς, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους.

Δικαιώθηκαν όσοι την περασμένοι εβδομάδα έχριζαν φαβορί την Ίντερ στο κλασικό ντέρμπι του Μιλάνου. Αν και ο προπονητής των «νερατζούρι», Αντρέα Στραματσόνι, δεν συμφωνούσε, ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα του αγωνίστηκε, απέδειξε πως, πράγματι ήταν το φαβορί. Η νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ του Βάλτερ Σάμουελ μόλις στο 4ο λεπτό, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά.

Μετά τη λήξη του ματς, ένας ευτυχισμένος Στραματσόνι, εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για την νίκη της ομάδας του. «Μπήκαμε στον αγώνα πιο αποφασισμένοι, με περισσότερο πάθος και πιο συγκεντρωμένοι από τους αντιπάλους μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πετύχουμε το γκολ πολύ νωρίς. Τελικά ήταν και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση», είπε ο Στραματσόνι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του υποχρεώθηκε να παίξει με 10, λόγω της αποβολής του Ναγκατόμο. Παρόλα αυτά κράτησε τη νίκη. «Μεγάλο ρόλο έπαιξε η οργάνωση της ομάδας μου, που δεν επέτρεψε στη Μίλαν να κάνει το παιχνίδι της και συνεπώς να δημιουργήσει ευκαιρίες. Οι παίκτες μου απέδειξαν πως μπορούν να προσαρμόζουν τον τρόπο παιχνιδιού τους ανάλογα με τις καταστάσεις. Αυτό είναι δείγμα μεγάλης ομάδας. Ας χαρούμε αυτό το αποτέλεσμα, που είναι σημαντικό για τους οπαδούς μας, αλλά και για εμάς», σημείωσε ο Αντρέα Στραματσόνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: