Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Γκουλής: «Τα δύσκολα μας κάνουν πιο συγκεντρωμένους»

Ο προπονητής του Πιερικού, Νίκος Γκουλής, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το στόχο του Πιερικού, τις ομάδες της Football League και τη Νίκη Βόλου.


Για το ξεκίνημα του Πιερικού:

«Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα με ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα, εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτό το πάθος που είχαμε».

Για τον στόχο της ομάδας:

«Στόχος είναι να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε με τα νέα παιδιά, κάτι που έχει να γίνει πολλά χρόνια. Είναι ένα πλάνο που πρέπει να διατηρηθεί και θέλει υπομονή και δουλειά. Θα τα καταφέρουμε γιατί τα δύσκολα μας κάνουν πιο συγκεντρωμένους».

Για τις ομάδες της Football League:

«Είναι ένα γκρουπ ομάδων που έχουν ενισχυθεί με παίκτες από Σούπερ Λιγκ με σκοπό την άνοδο. Όλες οι ομάδες έχουν να παρουσιάσουν κάτι, όπως και ο Πιερικό φυσικά».

Για τη Νίκη Βόλου που αντιμετωπίζει τον Ηρακλή:

«Πιστεύω ότι είναι μια ομάδα που έχει καλή ατομική τεχνική, έχει παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις ανά πάσα στιγμή. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Όποιος κυριαρχήσει στις μονομαχίες και στην κατοχή της μπάλας θα κερδίσει».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: