Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

«Η λύση για την Εθνική Ελλάδας είναι ο Ιτούδης»

«Η λύση για την Εθνική Ελλάδας είναι ο Ιτούδης»
Μπορεί να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ωστόσο κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η γνώμη του έχει μεγάλη βαρύτητα. Και η άποψη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφορικά με την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, όπως εκφράστηκε, είναι ότι ο Δημήτρης Ιτούδης είναι η ιδανική λύση.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, μαζί με τον Δημήτρη Ιτούδη, βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στο Ντιτρόιτ για να συμμετέχουν σε ένα σεμινάριο. Λίγο πριν την αναχώρησή τους, έδωσαν το «παρών» στη Νέα Υόρκη και βραβεύτηκαν από τον σύνδεσμο των «πράσινων».

Στο περιθώριο της βράβευσή τους, ο Ομπράντοβιτς είπε αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα αναφορικά με τον Παναθηναϊκό, την Εθνική Ελλάδας, τον Ολυμπιακό αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στην εκδήλωση και δεν έκρυψε την συγκίνησή του. Μάλιστα, τόνισε αρκετές φορές ότι: «Δεν αλλάζω τα χρόνια μας στον Παναθηναϊκό με τίποτα. Νιώθω Έλληνας και κάποια στιγμή θα γυρίσω».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού κάποια στιγμή, απάντησε κατηγορηματικά: «Στην Ελλάδα έχω μία αγάπη και αυτό δεν αλλάζει».

Στην συνέχεια του ζητήθηκε να σχολιάσει την φημολογία που έχει αναπτυχθεί και τον θέλει να είναι σε επαφή με την ομοσπονδία για να αναλάβει την Εθνική ομάδα και εκείνος απάντησε… διπλωματικά. «Ιδανική λύση για την Ελλάδα υπάρχει και αν με ρωτάτε αυτή είναι ο Δημήτρης Ιτούδης και όχι εγώ».

Ερωτηθείς για το ποια στιγμή επιλέγει από την θητεία του στον Παναθηναϊκό, επισήμανε: «Δεν μπορώ να επιλέξω μία στιγμή. Επιλέγω κάθε στιγμή που κάναμε ευτυχισμένους τους οπαδούς μας.

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την νέα ομάδα του Παναθηναϊκού και τον Αργύρη Πεδουλάκη. Και απάντησε: «Στην Ελλάδα το μπάσκετ έχει αλλάξει. Το πρωτάθλημα δεν είναι τόσο ελκυστικό όσο παλιά και έχουν πέσει τα μπάτζετ. Όσο για την ομάδα, είναι νέα και θέλει πίστωση χρόνου όπως και ο Αργύρης Πεδουλάκης. Εγώ είμαι και θα παραμείνω οπαδός του Παναθηναϊκού».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: