Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ο… χαζομπαμπάς Κοέλιο!!

Ο… χαζομπαμπάς Κοέλιο
Έγινε πατέρας πριν μερικές μέρες και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του. Ο λόγος για τον Νούνο Κοέλιο.

Ο 23χρονος μέσος του Άρη μίλησε στην κάμερα της Nova με αφορμή την αναμέτρηση των «κίτρινων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 11η αγωνιστική της Super League, με την κόρη του ωστόσο να... μονοπωλεί σχεδόν τη συζήτηση.

Ο Πορτογάλος τόνισε ότι νιώθει πολύ όμορφα και έτοιμος να κάνει τα πάντα για το παιδί του, ενώ όσον αφορά το ματς με τον Άγιαξ της Ηπείρου, το χαρακτήρισε πολύ σημαντικό με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν μόνο τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νούνο Κοέλιο

Καταρχήν, πως αισθάνεσαι ως πατέρας;

« Είναι ένα συναίσθημα το οποίο δεν μπορείς να το περιγράψεις. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα! Άκουγα πάρα πολλά πράγματα, γιατί είναι το πρώτο μου παιδί. Παρ΄ όλα αυτά, αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις για τι ακριβώς μιλάμε. Είναι απερίγραπτο. Με τη βοήθεια της ομάδας, μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι κοντά στη γυναίκα μου την ώρα της γέννας και να είμαι εκεί τις πρώτες ώρες του παιδιού. Επομένως, τώρα, πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος να ανταποδώσω, για να συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά τα πράγματα στην ομάδα. Σε προσωπικό επίπεδο, λοιπόν, νιώθω πάρα πολύ όμορφα».

Λένε, ότι όταν γίνεται κανείς πατέρας επαναπροσδιορίζει τη στάση του απέναντι στη ζωή. Είναι έτσι;

«Εγώ από πολύ μικρός, ήμουν αρκετά ώριμος για την ηλικία μου. Και αυτό, γιατί έφυγα από το σπίτι μου σχετικά νωρίς, ζώντας μόνος μου, παίζοντας ποδόσφαιρο. Όταν κάναμε αυτό το βήμα με τη σύζυγό μου νιώθαμε απολύτως έτοιμοι. Σίγουρα αλλάζουν εντελώς τα πράγματα. Οι ευθύνες που νιώθεις, πλέον, είναι πάρα πολύ μεγάλες, αλλά ήμασταν έτοιμοι να τις αναλάβουμε, ώστε να μεγαλώσει το κορίτσι μας με την καλύτερη δυνατή μόρφωση και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Έγινες πατέρας, όντας ποδοσφαιριστής του Αρη. Αυτό σε δένει ακόμα περισσότερο με την ομάδα;

« Σίγουρα είναι πάρα πολύ όμορφη η αίσθηση. Βέβαια, απ΄ την αρχή ένιωθα πολύ καλά στην ομάδα, αλλά το γεγονός ότι συνδυάστηκε αυτή η πρώτη έλευση του παιδιού, έχοντας παρουσία στην Ελλάδα και τον Αρη Θεσσαλονίκης, είναι κάτι το οποίο θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη μου. Από την άλλη μου κάνει τα πράγματα λίγο δύσκολα, γιατί είμαι πολλά χιλιόμετρα μακριά τους, αλλά μετά τα Χριστούγεννα, όταν θα έχει μεγαλώσει λίγο, θα τους έχω εδώ στη Θεσσαλονίκη και όλα, πλέον, θα είναι πολύ πιο όμορφα!»

Με εντελώς διαφορετική ψυχολογία, λοιπόν, επανέρχεσαι στις αγωνιστικές σου υποχρεώσεις και ετοιμάζεσαι για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα...

«Ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και να βγει στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσει μόνο τη νίκη. Μόνο οι τρεις βαθμοί υπάρχουν σ΄ αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι στην κατάσταση που βρισκόμαστε και με τον κόσμο στο πλάι μας, είναι η κατάλληλη συγκυρία για να τους κατακτήσουμε. Βαθμοί, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν στην περαιτέρω αναρρίχησή μας στη βαθμολογία, προκειμένου να έρθει μεγαλύτερη ηρεμία στον σύλλογο».

Το ότι η ομάδα, παρά το ότι παίζει καλύτερα, εξακολουθεί να είναι χαμηλά στη βαθμολογία, σας φορτώνει με άγχος;

«Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Οι ομάδες οι οποίες βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, δέχονται μια ιδιαίτερη πίεση. Αυτό ακριβώς νιώθουμε κι εμείς. Θέλουμε να βγούμε απ΄ αυτή τη θέση και θεωρώ πως αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όπως δουλεύουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα θα τα καταφέρουμε. Με κάποιες συνεχόμενες νίκες θα βγάλουμε την ομάδα απ΄ τη θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Επομένως, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο και να βλέπουμε διαφορετικά το κάθε παιχνίδι. Επιπλέον, εμείς έχουμε το αβαντάζ ότι διαθέτουμε φιλάθλους οι οποίο μας στηρίζουν θερμά, γεμίζοντας το γήπεδο και δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Και το σημαντικό είναι ότι στα εντός έδρας παιχνίδια, όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα, οι οπαδοί είναι εκεί, εξακολουθώντας να μας στηρίζουν. Δεν θέλω να κουράσω, αλλά πρέπει να τους πω, ότι επιθυμώ να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο. Διότι η ομάδα μας είναι νέα και τώρα ψάχνει τα πατήματά της στη Superleague, επομένως ο τρόπος αυτός μας βοηθάει πάρα πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: