Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Κοντά στην έξοδο ο Ντε Ρόσι!!

Κοντά στην έξοδο ο Ντε Ρόσι
Απομονωμένος από όλους φέρεται να είναι ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε για τη γροθιά στον Μάουρι, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Ρώμης με τη Λάτσιο. Σύμφωνα με την «Messaggero» η διοίκηση των «τζαλορόσι» ψάχνει να βρει ομάδες που να ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον διεθνή μέσο, ο οποίος αποτελεί, πια, πρόβλημα για την Ρόμα.

Αποτελούσε τον διάδοχο του Φραντσέσκο Τότι στις καρδιές των οπαδών της Ρόμα, αφού η πορεία του ήταν ανάλογη. Αν και ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι διαφέρει σε πολλά από τον φυσικό ηγέτη των «τζαλορόσι», το πάθος του και η αγάπη του για τη φανέλα τον έκαναν τον πιο αγαπητό ποδοσφαιριστή των φιλάθλων, μετά τον μεγάλο Τότι και την επόμενη «σημαία» της ομάδας, σύμφωνα με όσα δήλωναν οι διοικούντες.

Αυτό μέχρι πριν λίγο καιρό, αφού οι τελευταίες εξελίξεις έχουν αλλάξει το κλίμα στην πρωτεύουσα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Il Messaggero», μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στον διεθνή μέσο για τη γροθιά που έδωσε στον Μάουρι στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, ο Ντε Ρόσι έχει απομονωθεί και είναι μόνος του. Κανείς στην ομάδα δεν μοιάζει να τον στηρίζει, ενώ και οι άνθρωποι της διοίκησης προσπαθούν να βρουν μια λύση που θα ικανοποιήσει, τόσο τον παίκτη, όσο και τα… ταμεία της ομάδας.

Συγκεκριμένα έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με μάνατζερ προκειμένου να βρεθεί ομάδα διατεθειμένη να ξοδέψει ένα μεγάλο ποσό για να αποκτήσει τον Ντε Ρόσι, αλλά ταυτόχρονα να βρεθεί και πιθανός αντικαταστάτης του. Με τον τρόπο αυτό θα λυθεί ένα οικονομικό ζήτημα, αυτό του υψηλού συμβολαίου του ποδοσφαιριστή το οποίο δεν περνάει απαρατήρητο από τη διοίκηση των «τζαλορόσι», ενώ θα ηρεμήσει και ο ίδιος ο παίκτης που τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται ιδιαίτερα νευρικός.

Μένει να δούμε τις αντιδράσεις των οπαδών της Ρόμα στα σενάρια αυτά και αν αυτές θα είναι σε θέση να αλλάξουν την διαμορφούμενη κατάσταση.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: