Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Αυξημένη η ζήτηση για ΑΕΚ!!

Αυξημένη η ζήτηση για ΑΕΚ
Ιδιαίτερα αυξημένη χαρακτηρίζει η ΠΑΕ Βέροια την ζήτηση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής (18/11) κόντρα στην ΑΕΚ. Τα «μαγικά» χαρτάκια κυκλοφόρησαν το πρωί της Παρασκευής και δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της ομάδας της Ημαθίας που έσπευσαν για να τα προμηθευτούν. Λίγο η κρισιμότητα του αγώνα, λίγο το όνομα του αντιπάλου που είναι και από τους βασικούς αντιπάλους για την αποφυγή του υποβιβασμού, έχουν σημάνει συναγερμό στους «κυανέρυθρους» και όλα δείχνουν ότι τη Κυριακή το Δημοτικό στάδιο Βέροιας θα είναι κατάμεστο.

Οι παίκτες του Νίκου Καρύδα έχουν ανάγκη τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών τους για να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά από τις δύο σερί εκτός έδρας ήττες από Αρη και ΟΦΗ. Υπενθυμίζεται, ότι στο γήπεδο θα δώσουν το παρών και 800 φίλοι της Ένωσης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ενημερώνει ότι το Σάββατο θα λειτουργήσει ειδικό εκδοτήριο στο Δημοτικό στάδιο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΚ από τα γραφεία της ΠΑΕ. Το Σάββατο 17 Νοέμβρη θα λειτουργήσει ειδικό εκδοτήριο στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας από τις 10.00 έως τις 17.00 και την Κυριακή από τις 12.00 έως και την έναρξη του αγώνα».

Υπενθυμίζουμε ότι οι φίλοι της «Βασίλισσας» θα έχουν στη διάθεσή τους τις θύρες 1, 2, 4 και 6, ενώ οι φίλαθλοι της ΑΕΚ την θύρα 5.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

- Θύρες 1 και 5: 15 Ευρώ
- Θύρες 2, 4 και 6: 20 Ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: