Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Οδηγός επιβίωσης η Ίντερ!!

Οδηγός επιβίωσης η Ίντερ
Η νίκη της Ίντερ επί της Γιουβέντους με 3-1 για την 11η αγωνιστική, άνοιξε την… όρεξη και των άλλων ομάδων, που αντιλαμβάνονται πως η «Μεγάλη Κυρία» έχει τρωτά σημεία και δεν είναι ανίκητη. Αυτό φάνηκε από όσα δήλωσε ο Ερνάνες, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα της Λάτσιο στο Τορίνο. Ο Βραζιλιάνος θεωρεί πως η ομάδα του πρέπει να επιτεθεί, όπως ακριβώς έκαναν οι «νερατζούρι», για να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα των «μπιανκονέρι».

Η νίκη με 3-2 στο ντέρμπι της Ρώμης, σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις της Λάτσιο και έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Τόση που όλοι δηλώνουν πως θα αντιμετωπίσουν τη Γιουβέντους με σκοπό τη νίκη, αν και αγωνίζονται στην έδρα της πρωτοπόρου.

Ο πρώτος που πιστεύει πως η Λάτσιο μπορεί να… αποδράσει με το «διπλό» από το Τορίνο είναι ο Ερνάνες, ο οποίος μιλώντας στην «Gazzetta dello sport» δήλωσε πως η Ίντερ είναι εκείνη που τους δείχνει τον τρόπο. «Πρέπει να παίξουμε όπως έκανε η Ίντερ. Χωρίς φόβο, πιέζοντας και πρεσάροντας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μόνο έτσι θα δημιουργήσουμε προβλήματα στην άμυνά τους και θα τους κάνουμε να προβληματιστούν», δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

Δηλαδή η Ίντερ θα αποτελέσει αγωνιστικό «οδηγό» για τη Λάτσιο; «Κάπως έτσι. Αν με ρωτούσατε για τον αγώνα του Τορίνο πριν δύο εβδομάδες, θα σας απαντούσα πως είναι ένα σχεδόν χαμένο ματς. Η Γιουβέντους έμοιαζε άτρωτη. Η Ίντερ απέδειξε πως μπορείς να νικήσεις τους πρωταθλητές και αυτό, ακόμα και στο υποσυνείδητό μας, μπορεί να μας κάνει καλό. Να μας κάνει να πιστέψουμε πως όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να παίξουμε όπως κάναμε με τη Ρόμα. Με πάθος και αποφεύγοντας τα λάθη», υπογράμμισε ο Ερνάνες.




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: