Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

«Βλέπει» Ναπολεόνι ο ΠΑΟΚ!!

«Βλέπει» Ναπολεόνι ο ΠΑΟΚ
Εντείνονται μέρα με τη μέρα οι φήμες που θέλουν τον ΠΑΟΚ να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Στέφανο Ναπολεόνι. Ο Ιταλός επιθετικός που μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο από τον Λεβαδειακό, βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον Ατρόμητο, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Δώνης δεν αποκλείεται να εισηγηθεί την προσθήκη του παίκτη στο ρόστερ του δικεφάλου του βορρά.

Με δεδομένο ότι παρά την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ η «γραμμή» της διοίκησης είναι ότι θα πρέπει πρώτα να νοικοκυρευτούν τα οικονομικά για να προχωρήσει η ομάδα σε μεταγραφές με υψηλό κόστος, η περίπτωση του Ναπολεόνι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία ως περιφερειακός, ενώ είναι και αποτελεσματικός στο τελείωμα των φάσεων.

Τα προβλήματα τραυματισμού του Γεωργιάδη, έχουν αφήσει με μοναδικές αξιόπιστες λύσεις τους Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη και είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη στη γραμμή κρούσης και ο Ναπολεόνι δείχνει να είναι ψηλά στη λίστα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: