Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

«Δεν θα φανεί το κενό του Πάντεφ»

«Δεν θα φανεί το κενό του Πάντεφ»
Τη βεβαιότητα πως ο Λορέντσο Ινσίνιε θα αντικαταστήσει επάξια τον Γκόραν Πάντεφ στο παιχνίδι της Νάπολι κόντρα στη Μίλαν, εξέφρασε ο μάνατζερ του παίκτη, Αντόνιο Οταϊάνο. Ο Οταϊάνο μιλώντας για τις τελευταίες εμφανίσεις του πελάτη του τόνισε πως η απόδοσή του επηρεάστηκε από ένα μυϊκό τραυματισμό, που όμως έχει ξεπεραστεί πλήρως, κάνοντάς τον να ανυπομονεί να αποδείξει την αξία του.

Η 13η αγωνιστική του Καμπιονάτο περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις, με μια από τις σπουδαιότερες να διεξάγονται στο Σαν Πάολο, ανάμεσα στη Νάπολι και τη Μίλαν. Οι «παρτενοπέι» εμφανίζονται ως το φαβορί, αφού βρίσκονται στην 3η θέση και επιθυμούν να διατηρηθούν κοντά στην κορυφή. Από το ματς αυτό, όμως, πιθανώς θα λείψει ένα από τα μεγάλα «όπλα» του Βάλτερ Ματζάρι, ο Γκόραν Πάντεφ, που αναμένεται να αντικατασταθεί από τον Λορέντσο Ινσίνιε.

Ο μάνατζερ του νεαρού ποδοσφαιριστή, Αντόνιο Οταϊάνο, μίλησε για αυτό το ενδεχόμενο και έδειξε να είναι βέβαιος πως ο πελάτης του θα αντικαταστήσει επάξια τον Σκοπιανό. «Δεν ξέρω αν θα παίξει βασικός ο Ινσίνιε, αλλά αν συμβεί αυτό θα κάνει τα πάντα για να καλύψει το κενό του Πάντεφ. Είναι δύσκολο, αφού ο Σκοπιανός είναι σπουδαίος παίκτης και έχει πολύ καλή συνεργασία με τον Καβάνι. Ο πελάτης μου θα παίξει όσο καλύτερα μπορεί, αφού έχει ξεπεράσει και το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε», δήλωσε ο Οταϊάνο.

Άρα οι τελευταίες, όχι πολύ καλές, εμφανίσεις του Ινσίνιε, δικαιολογούνται. «Αντιμετώπιζε προβλήματα μυϊκής φύσης. Δεν ήταν τόσο σημαντικά ώστε να τον εμποδίζουν να αγωνίζεται, ωστόσο του προκαλούσαν πόνο, κάτι που τον επηρέαζε. Τώρα που τα ξεπέρασε, μπορεί να παίξει καλύτερα και να αποδείξει πως όσα ακούγονται για την αξία του είναι αληθινά», υπογράμμισε ο μάνατζερ του Ινσίνιε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: