Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

«Περάστε κόσμε» στην ΑΕΚ!!

«Περάστε κόσμε» στην ΑΕΚ
Οι μπαταχτσήδες έλεγαν κάποτε «περάστε την πρώτη του μηνός».

Οι σοβαροί επενδυτές -όπως προκύπτει απ’ όλα τα ως τώρα στοιχεία ότι είναι οι Δημήτρης Βιντιάδης και Κιθ Χάρις- άρχισαν να καλούν από τις 19 του μήνα τους πιστωτές της ΠΑΕ.

Σε συνεργασία με τον Ανδρέα Δημητρέλο, οι συνεργάτες του Έλληνα εφοπλιστή ξεκίνησαν τις επαφές με τους οφειλέτες και μετά τα ραντεβού που έκλεισαν, εκείνοι θ’ αρχίσουν να παρελαύνουν από Δευτέρα στα Σπάτα.

Για πρώτη φορά από τότε που προέκυψε το ενδιαφέρον του Δημήτρη Βιντιάδη για την ΑΕΚ συνεργάτες του Έλληνα εφοπλιστή βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ. Και αυτή τη φορά η συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο δεν αναλώθηκε σε… θεωρία, αλλά σε πράξεις.

Οι Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς λοιπόν ξεκίνησαν από τους προμηθευτές τη λίστα των 188 πιστωτών (και των περίπου 8 εκατ. ευρώ που αθροίζονται ως οφειλές). Ξεκίνησαν τις επαφές με περισσότερους από 30 εξ αυτών, τους ενημέρωσαν για το πώς σκοπεύουν οι επίδοξοι επενδυτές να χειριστούν τις υποθέσεις τους και -το σημαντικότερο- έκλεισαν ραντεβού μαζί τους για τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Τότε οι πιστωτές θ' αρχίσουν να περνούν από τα Σπάτα ώστε να τους κατατεθούν οι προτάσεις που έχουν προβλεφθεί για καθέναν απ’ αυτούς ξεχωριστά και -στη μεγάλη πλειοψηφία τους- προβλέπουν «κούρεμα» της οφειλής σε αντάλλαγμα της άμεσης καταβολής (ακόμα και μέσα στον Δεκέμβρη) του μεγαλύτερου μέρους της.

Παράλληλα όμως θ’ αρχίσουν οι επαφές και με τους υπόλοιπους οφειλέτες (πρώην παίκτες, προπονητές, μάνατζερ) με το βάρος να δίνεται σε υποθέσεις όπως των Σάχα και Νασούτι που απειλούν άμεσα με κυρώσεις την ΠΑΕ και αισιοδοξία ότι η συνολική διαδικασία θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και διάρκεια μικρότερη των δυο εβδομάδων.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: