Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Εξετάζει Κυριάκο Παπαδόπουλο η Μίλαν!!


Εξετάζει Κυριάκο Παπαδόπουλο η Μίλαν
Μεταγραφικό στόχο της Μίλαν φέρεται να αποτελεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικών εφημερίδων. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού με τις εμφανίσεις του τόσο με τη Σάλκε όσο και με την εθνική Ελλάδας δείχνει να πείθει τους ανθρώπους των «ροσονέρι» πως μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση στα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Από τα πρώτα χρόνια της παρουσίας του στον Ολυμπιακό, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος εντυπωσίαζε με τα σωματικά του προσόντα και την ωριμότητα που έδειχνε για το νεαρό της ηλικίας του. Αν και στην πατρίδα μας κατάφερε να δείξει μόνο ένα μέρος του ταλέντου του, στη Σάλκε μπόρεσε να εξελιχθεί σε έναν ολοκληρωμένο αμυντικό, με προοπτικές περαιτέρω βελτίωσης, καταφέρνοντας να καθιερωθεί τόσο στη Γερμανική ομάδα, όσο και στην εθνική Ελλάδας.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του δεν άφησαν ασυγκίνητες τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, που από το καλοκαίρι έκαναν τις πρώτες προσεγγίσεις για να τον αποκτήσουν. Η άρνηση της Σάλκε να παραχωρήσει τον νεαρό αμυντικό, ίσως του έδωσε μια σημαντική ευκαιρία. Αυτή να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία, οι άνθρωποι της Μίλαν είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη διοίκηση της Σάλκε, προκειμένου από τον Ιανουάριο να κάνουν δικό τους τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Η ανάγκη των «ροσονέρι» να ενισχυθούν στην άμυνα, σε συνδυασμό με την πρόθεση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό, κάνουν πολύ πιθανή, σύμφωνα με τους Ιταλούς, την πιθανότητα της μετακόμισης του Κυριάκου στο Μιλάνο.

Αυτό που εκτιμά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, είναι οι αμυντικές ικανότητες, αλλά και η καλή τεχνική του Παπαδόπουλου, θεωρώντας πως θα προσφέρει και ανασταλτικά και δημιουργικά, ως ο παίκτης που θα πάρει την «πρώτη μπαλιά» από τον τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Κυριάκος κοστίζει περισσότερο από 10 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Ίντερ, όσο και της Γιουβέντους, εκτός της Μίλαν, που επίσης παρακολουθούν την εξέλιξή του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: