Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Τα έβαλε με τη διοίκηση ο Ρονάλντο!!

Τα έβαλε με τη διοίκηση ο Ρονάλντο
Λυπημένος παραμένει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «AS».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μοιάζει πιο πιθανό να αποχωρήσει από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» αντί να επεκτείνει το τρέχον συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πριν από μερικούς μήνες ο διεθνής παίκτης είχε δηλώσει «στεναχωρημένος» με ορισμένους ανθρώπους μέσα στην ομάδα και από τότε τα πράγματα να έχουν γίνει χειρότερα.

Ο λόγος είναι ότι ο Ρονάλντο αισθάνεται ότι έχει τον σεβασμό των οπαδών, όμως εξακολουθεί να υπονομεύεται στην ιεραρχία της «βασίλισσας» και συνεχώς βγαίνει εκείνος ως ο κακός της υπόθεσης.

Η κατάσταση δείχνει να έχει φτάσει στο απροχώρητο μετά τον παιχνίδι με τη Λεβάντε, όταν ο «CR7» αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο της αναμέτρησης μετά τον χτύπημα του Νταβίντ Ναβάρο στο μάτι του.

Η διοίκηση των «μερένχες» αντί να ζητήσει μεγαλύτερη προστασία για του παίκτες εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπερασπίστηκε τον Πέπε για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στη φισούνα του γηπέδου και αυτό δεν μπορούσε να το καταπιεί ο Ρονάλντο, ο οποίος βλέπει τους παίκτες της Μπαρτσελόνα – και ιδιαίτερα τον Μέσι – να προστατεύονται από τους ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα».

Ο Πορτογάλος σταρ παρουσιάζεται να επιθυμεί να επιστρέψει στην Premier League, όπου θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: