Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ρομπέρτο Κάρλος: «Στον Ρονάλντο η "Χρυσή Μπάλα"»

Ρομπέρτο Κάρλος: «Στον Ρονάλντο η
Με χιούμορ αντιμετώπισε ο Ρομπέρτο Κάρλος το γεγονός ότι ο Μέσι έχει… σαρώσει τα βραβεία. Ο πρώην σουπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι τη φετινή σεζόν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αυτός που πρέπει να κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα», καθώς ο Μέσι δεν έχει άλλο χώρο στην τροπαιοθήκη του.

«Δικαίως όλοι μιλούν για τον Μέσι. Είναι εκπληκτικός. Αλλά θεωρώ ότι έχει κερδίσει αρκετούς τίτλους μέχρι τώρα και αποκλείεται να έχει μείνει άλλος χώρος στην τροπαιοθήκη του. Γι’ αυτό ψηφίζω Ρονάλντο. Είναι ένας απόλυτα ικανός επιθετικός και μπορεί να κερδίζει τα παιχνίδια με πολλούς τρόπους», ανέφερε, με δηλώσεις του στην Fifa.com ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος, στη συνέχεια, συμπλήρωσε:

«Όσον αφορά τους προπονητές τώρα, νομίζω ότι τεχνικός της χρονιάς πρέπει να αναδειχθεί ο Μουρίνιο. Ένας σύλλογος σαν την Ρεάλ Μαδρίτης είναι δυσκολότερο να προπονηθεί και από μία κορυφαία εθνική ομάδα. Και εγώ το γνωρίζω καλά. Στη θητεία μου στην Ρεάλ, προπονητής μου ήταν ο Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά. Όταν, όμως, βλέπεις τα όσα έχει καταφέρει ο Μουρίνιο καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι να ξέρεις πάντα πώς να τα βγάζεις εις πέρας με ότι έρχεσαι αντιμέτωπος».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: