Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

«Δεν φοβόμαστε κανέναν»

«Δεν φοβόμαστε κανέναν»
Την άποψη πως αν ο Πανιώνιος σε κάθε αγώνα της Σούπερ Λίγκας δίνει τον καλύτερό του εαυτό δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο, εξέφρασε ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε και για τη χρονική περίοδο που ήταν τραυματίας, αλλά και για τα δυνατά σημεία του Πλατανιά που είναι ο επόμενος αντίπαλος των «κυανέρυθρων» στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Καμπάνταης στην κάμερα της Nova:


Για το διάστημα της απουσίας του:

«Για όλους τους παίκτες μια τέτοια κατάσταση δεν είναι η καλύτερη. Θέλουμε να αγωνιζόμαστε, να προσπαθούμε για το καλύτερο. Πλέον είμαι καλύτερα, συμμετέχω αυτή τη βδομάδα στις προπονήσεις και νομίζω κόντρα στον Πλατανιά θα είμαι 100% έτοιμος».

Για το ματς με τον Πλατανιά:

«Αν ο Πανιώνιος παίξει το ποδόσφαιρο που έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει, δεν νομίζω ότι μπορεί να φοβηθεί ούτε τον Πλατανιά, ούτε καμία από τις ελληνικές ομάδες. Θα είναι δύσκολο σίγουρα γιατί ο Πλατανιάς έχει έναν βαθμό στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Εμείς θα κοιτάξουμε την απόδοσή μας. Να είμαστε πειθαρχημένοι σε αυτά που θα πει ο προπονητής μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας».


Για το τι ξεχωρίζει από τους Κρητικούς:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στην ομάδα του Πλατανιά. Είναι ένα σύνολο που ξεκίνησε πολύ καλά, στους τελευταίους αγώνες δεν έχει πάρει αρκετούς βαθμούς. Ίσως κλειστεί, όπως έγινε και στον αγώνα με την Κέρκυρα. Πρέπει να μπορέσουμε να αποδώσουμε και σε τέτοιους αγώνες και να φεύγουμε με τους τρεις πόντους και με τέτοιους αντιπάλους».

Για το αν είναι επηρεασμένοι από τις δύο διαδοχικές ήττες:

«Σίγουρα μας στεναχωρεί μετά το τέλος ενός αγώνα να είμαστε ηττημένοι. Όλα τα παιδιά έχουν δείξει χαρακτήρα, δουλεύουν σκληρά και διασκεδάζουν στην προπόνηση, ενώ ταυτόχρονα είναι πειθαρχημένοι. Προσωπικά, ευχαριστιέσαι κάνεις προπόνηση στον Πανιώνιο»
.

Για τον τραυματισμό του Λαμπρόπουλου:

«Είναι πολύ άσχημο να χάνεις πάρα πολλούς μήνες από την καριέρα σου. Το ξέρω γιατί το έχω περάσει. Είναι ένας αγώνας που θέλουμε να παίξουμε και για τον Βασίλη, γιατί ήταν σε αυτούς τους 10 αγώνες ένα αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Σίγουρα επηρέασε ψυχολογικά την ομάδα, αλλά όταν κάνεις πρωταθλητισμό έτσι συμβαίνει. Είναι μέσα στον αθλητισμό η ζωή. Πρέπει να δείξεις και εκεί χαρακτήρα για να το ξεπεράσεις».

Για μήνυμα στον κόσμο του Πανιωνίου:

«Τον θέλουμε κοντά μας. Όταν παίρνει παλμό αυτό το γήπεδο, αποδίδουμε και εμείς ακόμα καλύτερα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θέλουμε να μας βοηθήσει να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: