Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Φερέιρα: «Ένα ειλικρινές αντίο σε όλους»

Φερέιρα: «Ένα ειλικρινές αντίο σε όλους»
Μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στην τελευταία του παρουσία στην Παιανία, αποχαιρέτησε όλους όσους συνεργάστηκε αυτά τα δύο χρόνια της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανώς συγκινημένος μίλησε για την αποχώρησή του από τους «πράσινους», ενώ σε αυτή την στιγμή του αποχαιρετισμού θέλησε να πει ένα ειλικρινές αντίο στους αληθινούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η δήλωση του Φερέιρα στην κάμερα της Nova:

«Μόλις αποχαιρέτισα τους παίκτες, καθώς και όλους τους συνεργάτες στην Παιανία, με τους οποίους δούλεψα στο διάστημα των δύο ετών που ήμουν εδώ. Και έρχεται και η ώρα για να αποχαιρετίσω, όλους τους πραγματικούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Αποχαιρέτισα προσωπικά και μερικούς από τους υπεύθυνους της ομάδας, που είχα την δυνατότητα να συνεργαστώ μαζί τους.

Ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Γόντικα, με τον οποίο σε ενάμισι χρόνο είχαμε μια συνεργασία, σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον σύλλογο. Καθώς επίσης και τον νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκού, τον κ. Αλαφούζο, από τον οποίο είχα πάντοτε την υποστήριξη. Του εύχομαι καλή επιτυχία για τον μεγάλο σύλλογο, στον οποίο στοχεύει να δημιουργήσει.
Έτσι λοιπόν, ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού, θέλω να πω αντίο σε όλους.

Και μέσω της Nova, με την οποία είχα την χαρά να συζητώ κάθε εβδομάδα, θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους εκπροσώπους του Τύπου. Είτε αυτοί με μεταχειρίστηκαν ή έγραψαν καλά για μένα, είτε δεν έγραψαν μερικές φορές πολύ θετικά για μένα. Αλλά πραγματικά σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, τους ειλικρινείς φιλάθλους του Παναθηναϊκού, αυτούς που πάντοτε με υποστήριξαν λέω αντίο... Τους λέω ένα ειλικρινές αντίο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: