Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Πρόβλημα με Καπόνο!!

Πρόβλημα με Καπόνο
Αναβολή μέχρι νεωτέρας παίρνει η άφιξη του Τζέισον Καπόνο στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ, η σύζυγος του Αμερικανού φόργουορντ παρουσίασε επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της και ο παίκτης θα παραμείνει κοντά της.

Αυτό σημαίνει ότι η προγραμματισμένη για την Κυριακή έλευση του 31χρονου άσου ακυρώνεται. Από την εξέλιξη της υγείας της συζύγου του παίκτη, με την οποία έχει άλλα δύο παιδιά, θα εξαρτηθεί πότε θα έρθει στην Αθήνα. Δεν πρέπει, ωστόσο, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Καπόνο μετά από αυτό το απρόοπτο πρόβλημα να επιλέξει να παραμείνει στις ΗΠΑ.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει διάθεση να περιμένει τον παίκτη σεβόμενος το προσωπικό του πρόβλημα, αλλά εφόσον χρειαστεί θα στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυσή του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Μια άτυχη στιγμή χτύπησε την πόρτα της οικογένειας Καπόνο, οδηγώντας στην ακύρωση του προγραμματισμένου για αύριο ταξιδιού του Τζέισον Καπόνο στην Ελλάδα. Η σύζυγός του παρουσίασε μία σοβαρή επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, κάτι που έχει κλονίσει το ζευγάρι. Όπως είναι λογικό ο Αμερικάνος φόργουορντ θέλει να παραμείνει δίπλα της αυτές τις μέρες. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα μείνει στο πλευρό του παίκτη της, τονίζοντας πως θα του παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στις δύσκολες ώρες που περνούν ο ίδιος και η σύζυγός του, αναγνωρίζοντας πως η οικογένεια είναι πάνω από όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: