Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

«Ο Βιντάλ με έπεισε να πάω στη Γιουβέντους»

«Ο Βιντάλ με έπεισε να πάω στη Γιουβέντους»
Τους λόγους που τον οδήγησαν στο να επιλέξει τη Γιουβέντους από την Ίντερ αποκάλυψε ο Μαουρίτσιο Ίσλα. Ο Χιλιανός μέσα από τις συζητήσεις που είχε με τον συμπατριώτη του Αρτούρο Βιντάλ κατάλαβε πως το περιβάλλον που του ταίριαζε περισσότερο ήταν αυτό της «Μεγάλης Κυρίας» και έτσι δεν δυσκολεύτηκε να απορρίψει την πρόταση των «νερατζούρι».

Μεταγράφηκε στη Γιουβέντους από την Ουντινέζε το περασμένο καλοκαίρι μετά από εισήγηση του Αντόνιο Κόντε, που τον θεωρούσε σημαντική προσθήκη για τις πτέρυγες της ομάδας του. Αυτό, ωστόσο, δεν φάνηκε αρκετό για να καθιερώσει τον Μαουρίτσιο Ίσλα στη βασική ενδεκάδα της «Μεγάλης Κυρίας», με την οποία στις 12 πρώτες αγωνιστικές έχει «γράψει» μόλις 3 συμμετοχές.

Η μικρή του συμμετοχή δεν δείχνει να τον επηρεάζει, αφού μιλώντας στην «Gazzetta dello sport» παραδέχεται πως δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί. «Ήρθα μετά από ένα τραυματισμό στο δεξί μου γόνατο, το οποίο με επηρέασε και με εμπόδισε να ξεκινήσω δυνατά τη νέα μου περιπέτεια. Σιγά-σιγά βρίσκω τον εαυτό μου και έχω αρχίσει να παίζω περισσότερο. Είναι σημαντική η βοήθεια των συμπαικτών μου και των προπονητών για την προσαρμογή μου στη νέα πραγματικότητα. Ελπίζω πως θα βελτιώνομαι μέρα με την ημέρα», είπε ο Ίσλα.

Το καλοκαίρι σε διεκδίκησε τόσο η «Γιούβε» όσο και η Ίντερ. Γιατί επέλεξες να πας στο Τορίνο; «Είναι αλήθεια πως με ήθελε και η Ίντερ. Με είχε ενημερώσει ο μάνατζέρ μου για αυτό. Γνώριζα πως με ήθελε πολύ ο Κόντε, μίλησα, όμως και με τον Βιντάλ και αποφάσισα να έρθω στη Γιουβέντους. Ενημέρωσα τον μάνατζερ και τα άλλα είναι ιστορία», απάντησε ο Χιλιανός.

Τι σου είπε ο Βιντάλ και σε έπεισε; «Μου εξήγησε το κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο και κατάλαβα πως όλοι είναι φίλοι μεταξύ τους. Μόλις ήρθα κατάλαβα πως οι συμπαίκτες μου αποτελούν μια δεμένη ομάδα. Νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή μου.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: