Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Σκληρή απάντηση Κόντε στον Κασάνο!!

Σκληρή απάντηση Κόντε στον Κασάνο
Δεν άργησε να απαντήσει ο Αντόνιο Κόντε στις δηλώσεις που έκανε ο Αντόνιο Κασάνο σε τηλεοπτική εκπομπή και με τις οποίες «κάρφωνε» τον προπονητή της «Γιούβε» για την ηθική του. Ο Κόντε προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Γιουβέντους και στην οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτηρίζει κακό επαγγελματία τον επιθετικό της Ίντερ.

Ο Αντόνιο Κασάνο είναι γνωστός τόσο για το ταλέντο του, όσο και για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του. Δεν φοβάται να πει την άποψή του, ακόμα και αν αυτή θα προκαλέσει αντιδράσεις. Αυτό φάνηκε από όσα δήλωσε στο κανάλι «Sport Mediaset» για τον Αντόνιο Κόντε, αμφισβητώντας άμεσα την ηθική του.

Ο προπονητής της Γιουβέντους απάντησε αμέσως στις δηλώσεις του Κασάνο, με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Με έκπληξη διαβάζω τις δηλώσεις του κυρίου Κασάνο και νιώθω την υποχρέωση να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Πρώτα από όλα, ποτέ δεν χρησιμοποίησα τον όρο ηθική στις δηλώσεις μου. Ηθική που είναι έντονη σε μένα, άσχετα αν έχω τιμωρηθεί για τα στημένα παιχνίδια. Τους λόγους που με οδήγησαν στην παραδοχή της ενοχής μου, τους έχω εξηγήσει στο παρελθόν και δεν θέλω να επανέλθω.

Δεύτερο σημαντικό θέμα, είναι ο τρόπος με τον οποίον επιλέγονται οι παίκτες της ομάδας μου. Είπα πως πρώτη προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος, ο χαρακτήρας του παίκτη. Πρέπει να είναι εργατικός, να δουλεύει για την ομάδα και τους συμπαίκτες του και όχι για τον εαυτό του, να σέβεται τους κανόνες, τους ρόλους, ακόμα και τις εντολές που θα πάρει. Μου φαίνεται πως στην καριέρα του ο κύριος Κασάνο απέδειξε τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, πως δεν έχει τίποτε από τα παραπάνω. Προς απόδειξη των λεγομένων μου υπάρχουν πολλά περιστατικά γραμμένα στην αυτοβιογραφία του, για τα οποία εκείνος μοιάζει να είναι περήφανος.

Θεωρώ πως δεν χρειάζεται να επεκταθώ άλλο. Απλά θυμίζω πως όταν χρησιμοποιώ συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις, γνωρίζω απόλυτα το νόημά τους και την ετυμολογία τους
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: