Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Το Λονδίνο… στην πίεση!!

Το Λονδίνο… στην πίεση!
Αρσέν Βενγκέρ και Αντρέ Βίλας – Μπόας δεν διανύουν και τις καλύτερες μέρες της προπονητικής τους καριέρας και στο «Έμιρεϊτς», για τη 12η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, το ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τότεναμ μεταφέρει την πίεση των δύο προπονητών στο Βόρειο Λονδίνο!

Οι «κανονιέρηδες» θέλουν να εκμεταλλευτούν το σερί των τριών ηττών στα τελευταία τέσσερα ματς που «τρέχουν» οι σημερινοί τους αντίπαλοί. Τα «σπιρούνια», από την άλλη, ξέρουν ότι πρέπει να αντιδράσουν και σκοπεύουν να το κάνουν στην έδρα της Άρσεναλ, άσχετα αν εκεί έχουν πάρει μόλις μια νίκη από το 1993.

Το παιχνίδι αυτό ανοίγει την αυλαία της 12ης «στροφής» του κορυφαίου πρωταθλήματος, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καλείται στην έδρα της Νόριτς να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο -2 ακολουθεί η συμπολίτισσά της, Σίτι, που υποδέχεται την Άστον Βίλα στο «Etihad», ενώ η Τσέλσι που υποχώρησε στην 3η θέση, θα συναντήσει δυσκολίες στο «Χόθορνς» απέναντι στη Γουέστ Μπρομ.

Στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Γουίγκαν μετά τον πολύτιμο βαθμό που πήρε στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ η Νιούκαστλ, θέλει να ξεπεράσει την ήττα από τη Γουέστ Χαμ με θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τη Σουόνσι.

«Ντέρμπι» ουραγών αυτό της ΚΠΡ με τη Σαουθάμπτον, με τους Μαρκ Χιουζ και Νάιτζελ Άντκινς να βρίσκονται όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου έπειτα από κάθε παιχνίδι της ομάδας τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο 17/11 (17:00)

Άρσεναλ – Τότεναμ (14:45)
Λίβερπουλ – Γουίγκαν
Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα
Νιούκαστλ – Σουόνσι
ΚΠΡ – Σαουθάμπτον
Ρέντινγκ – Έβερτον
Γουέστ Μπρομ – Τσέλσι
Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή 18/11

Φούλαμ – Σάντερλαντ (18:00)

Δευτέρα 19/11

Γουέστ Χαμ - Στόουκ (22:00)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: