Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

«Είναι καλά στη Σάλκε ο Παπαδόπουλος»

«Είναι καλά στη Σάλκε ο Παπαδόπουλος»
Τις… ορέξεις της Μίλαν για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο φρόντισε να φρενάρει ο Πολ Κουτσολιάκος με δηλώσεις του σε ιταλική ιστοσελίδα.

Ο μάνατζερ του διεθνούς Έλληνα αμυντικού επεσήμανε ότι ο πελάτης του αυτή την στιγμή ανήκει στη Σάλκε με την οποία είναι δεμένος με ένα ισχυρό συμβόλαιο, αλλά –όπως είναι λογικό- άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο στο μέλλον να υπάρξει κάτι περισσότερο από απλώς δημοσιεύματα του Τύπου.

«Μου φαίνεται περίεργο. Εγώ απλώς ξέρω ότι ανήκει στη Σάλκε με την οποία έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2016. Τώρα αν η ανανέωση έγινε για να πάρει και ένα μεγαλύτερο ποσό στην περίπτωση πώλησης…», τόνισε –αρχικά- ο μάνατζερ του Παπαδόπουλου και συνέχισε:

«Θα πρέπει να μιλήσουν με την Σάλκε. Ίσως κάποιος να το έχει κάνει ήδη. Όμως αυτό που εγώ μπορώ να πω είναι ότι από την στιγμή που υπέγραψε και το νέο του συμβόλαιο υπάρχει μια μεγαλύτερη ικανοποίηση από την ομάδα, τον παίκτη. Φυσικά και το παιδί θέλει να συνεχίσει στη Σάλκε γιατί είναι αρκετά χαρούμενος εκεί, όπως και η οικογένειά του είναι», συνέχισε…

«Ίσως στο μέλλον, αλλά τώρα μου φαίνεται δύσκολο», κατέληξε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: