Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Παπανικολάου: «Καταλάβαμε το λάθος μας…»

Παπανικολάου: «Καταλάβαμε το λάθος μας…»
Στο γεγονός ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τα πρώτα όχι τόσο καλά αποτελέσματα, έκατσαν, συζήτησαν και εντόπισαν το λάθος τους, στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου μετά την νίκη επί της Κάχα Λαμποράλ.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε ότι μέχρι τώρα οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούσαν να κάνουν περισσότερα απ’ ότι χρειαζόταν στα παιχνίδια τους αλλά πλέον συνειδητοποίησαν ότι ο δρόμος είναι… άλλος. «Τις προηγούμενες μέρες κάναμε μια συζήτηση με τα παιδιά και καταλάβαμε ότι το λάθος μας ήταν ότι προσπαθούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα απ’ ότι χρειαζόταν με αποτέλεσμα να χάσουμε για ένα μικρό διάστημα τους ρόλους μας. Αυτό που είπαμε ήταν ότι η Ευρωλίγκα ήρθε γιατί ο καθένας από μας έκανε συγκεκριμένα πράγματα στο παρκέ και φέτος πρέπει να μείνουμε πιστοί σ’ αυτό το ρόλο», τόνισε αρχικά ο Παπανικολάου και πρόσθεσε:

«Καταλάβαμε ότι δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε όλη αυτή την επιτυχία. Ευτυχώς το καταλάβαμε νωρίς. Δύο εκτός έδρας νίκες είναι σημαντικό αλλά δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Απλά πλέον παίζουμε ξανά καλό μπάσκετ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: