Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Διαφορά με Αγάνθο!!

Διαφορά με Αγάνθο
Διαφορά στη χρονική διάρκεια παρατηρείται στις συζητήσεις της διοικούσας επιτροπής του Άρη με τον Νταβίντ Αγάνθο για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Οι δύο πλευρές μίλησαν την Πέμπτη και ο Ισπανός επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία για διετές συμβόλαιο, ενώ ζητεί αύξηση στις ετήσιες απολαβές του (αυτή τη στιγμή αμείβεται με 150.000 ευρώ).

Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς προτιμούν μονοετές. Εκεί θα κριθούν οι επαφές των «κίτρινων» με τον 31χρονο παίκτη, οι οποίες θα γίνουν μετά τον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον Άρη αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να συμφωνήσουν με τον Αγάνθο, ενώ παράλληλα θεωρούν ότι ο ίδιος θα ανταποδώσει την εκτίμηση της οποίας έγινε αποδέκτης.

Όσον αφορά την αντίστοιχη υπόθεση του Μάρκου Βελλίδη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, οι Θεσσαλονικείς του ξεκαθάρισαν ότι δεν μπορούν να… ξεφύγουν από τις 120.000 ευρώ με τις οποίες αμείβεται φέτος. Ο Καστοριανός τερματοφύλακας, που δεν απάντησε, θα ενημερώσει τον ατζέντη του και τις επόμενες μέρες θα γίνει και δεύτερη επαφή.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: