Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

«Μας έλειψε πολύ ο Κόντε»

«Μας έλειψε πολύ ο Κόντε»
Η αναγκαστική απουσία του Αντόνιο Κόντε από τον πάγκο της Γιουβέντους, λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε για την υπόθεση των στημένων αγώνων, έχει επηρεάσει την ομάδα περισσότερο από όσο περίμενε ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο διεθνής αμυντικός μιλώντας πριν το ματς των «μπιανκονέρι» με τη Λάτσιο, τόνισε το πόσο τους λείπει ο προπονητής τους από την αρχή της χρονιάς.

Η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Αντόνιο Κόντε για την εμπλοκή του στην υπόθεση των στημένων αγώνων που συγκλόνισε την Ιταλία, πλησιάζει στο τέλος της. Από τον Δεκέμβριο ο προπονητής της Γιουβέντους θα μπορέσει να καθίσει ξανά στον πάγκο και να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του. Κάτι που σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τζόρτζιο Κιελίνι έχει ανάγκη η «Μεγάλη Κυρία».

«Δεν περίμενα πως η απουσία του θα μας επηρέαζε τόσο. Θεωρώ πως άλλαξε προς το αρνητικό την ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να παίξουμε ακόμα ένα μήνα στο μάξιμουμ και να περιμένουμε την επιστροφή του Κόντε στον πάγκο. Αυτό θα είναι το επιπλέον αβαντάζ που θα έχουμε σε σχέση με τους αντιπάλους μας στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα μας δώσει νέα ώθηση», δήλωσε ο Κιελίνι.

Μέχρι τότε υπάρχουν ακόμα σημαντικά παιχνίδια, τα οποία θα κρίνουν εν πολλοίς τη φετινή χρονιά της «Γιούβε». «Η Λάτσιο είναι πολύ δυνατή ομάδα. Ο Κλόζε μαζί με τον Καντρέβα και τον Ερνάνες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Θα είναι δύσκολο ματς, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε χωρίς να κάνουμε υπολογισμούς που αφορούν το Τσάμπιονς Λιγκ. Με άλλα λόγια δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε από το παιχνίδι με την Τσέλσι, το οποίο είναι σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό, αφού δεν θα είναι το τελευταίο του ομίλου», σημείωσε ο Τζόρτζιο Κιελίνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: