Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Αντωνιάδης: «Ευχαριστώ τον Θεό για την συμμετοχή μου»

Αντωνιάδης: «Ευχαριστώ τον Θεό για την συμμετοχή μου»
Ένα από τα πολλά νεαρά παιδιά που προωθήθηκαν το καλοκαίρι στην πρώτη ομάδα του Άρη, ο Παντελής Αντωνιάδης, έκανε το ντεμπούτο του την περασμένη αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Μπορεί ο 18χρονος μεσοεπιθετικός να μην το ευχαριστήθηκε λόγω της ήττας, ωστόσο, δηλώνει χαρούμενος και ευχαριστεί τον Θεό γι’ αυτή την πρώτη του συμμετοχή.

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη του Αντωνιάδη στην κάμερα της Nova:

Παντελή, κανείς στον Αρη δεν θέλει να θυμάται το ματς της Λιβαδειάς, εκτός από εσένα, εξαιτίας του ότι εκεί πραγματοποίησες την πρώτη σου συμμετοχή στη Superleague. Είναι έτσι;

«Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την πρώτη συμμετοχή, αλλά δεν κερδίσαμε κι έτσι δεν μπόρεσα να χαρώ όσο θα ήθελα. Η ομάδα έκανε μια καλή προσπάθεια στη Λιβαδειά και το θετικό είναι ότι την εκτίμησε ο κόσμος και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, αρχής γενομένης από το Σάββατο».

Αυτή τη στιγμή την περίμενες πολύ καιρό...

«Έτσι είναι. Τόσα χρόνια στον Άρη περίμενα να παίξω στην πρώτη ομάδα και το πέτυχα το Σάββατο που μας πέρασε...».

Φτάνει, λοιπόν, η ώρα που ο Νίκος Πασιαλής, έρχεται και σου λέει: «Παντελή, ετοιμάσου, μπαίνεις». Τι σκέφτεσαι;

«Να σας πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Εγώ έκανα ζέσταμα, κοιτούσα τον αγώνα και ήθελα να μπω. Όταν, λοιπόν, είδα να με φωνάζουν έκανα το σταυρό μου και ευχαρίστησα το Θεό και φυσικά τον κ. Πασιαλή και τον κ. Μπουγιουκλή που μου έδωσαν την ευκαιρία».

Οι διαφορές με τις συμμετοχές που έκανες στην Κ20 τεράστιες, έτσι δεν είναι;

«Είναι, όντως, μεγάλη η διαφορά. Η πρώτη ομάδα, εκτός από ταλέντο, θέλει πολύ σκέψη και εμπειρία. Ενώ στην Κ20, αν είχες ταλέντο, φαινόσουν. Τώρα είναι διαφορετικά, αλλά με τον καιρό, θα προσαρμοστώ».

Ο πρώτος σου στόχος επετεύχθη, κάνοντας το ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα. Ο δεύτερος στόχος;

«Ο δεύτερος στόχος είναι να προσπαθήσω να κερδίσω την εμπιστοσύνη των προπονητών μου, σιγά-σιγά να μπω και κάποτε να παίξω και βασικός».

Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα, πως το περιμένεις;

«Είναι πολύ κρίσιμο ματς, διότι πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα. Πιστεύω μέσα στην έδρα μας ,δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάρουμε. Βέβαια, το ματς είναι δύσκολο, όπως όλα, αλλά με διάθεση και πάθος θα φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Έχεις εικόνα από τον ΠΑΣ;

«Δεν έχω καμιά εικόνα. Μια ομάδα η οποία προσπαθεί να μείνει στην κατηγορία. Εμείς δεν είμαστε τέτοια ομάδα, αν και φέτος τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά θα δείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: