Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Χαρούμενος στη Φλωρεντία ο Μπόρχα Βαλέρο!!


Χαρούμενος στη Φλωρεντία ο Μπόρχα Βαλέρο
Τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Serie A, καθώς και από τη ζωή του στην Ιταλία, παρέθεσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «As» ο Μπόρχα Βαλέρο. Ο μέσος της Φιορεντίνα αποκάλυψε πως περίμενε ένα πιο… περίπλοκο πρωτάθλημα από αυτό που γνώρισε, ενώ αναφερόμενος στην καθημερινότητά του, έδειξε να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την Φλωρεντία.

Αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του Καμπιονάτο, αφού με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που έχει φέρει, έχει πείσει και τους πλέον δύσπιστους πως είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Η Φιορεντίνα, αν και ξεκινούσε με χαμηλές προσδοκίες, έχει καταφέρει να βρίσκεται κοντά στους πρωτοπόρους και να διεκδικεί ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης χρονιάς.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας είναι ο Μπόρχα Βαλέρο, ο οποίος ήρθε στους «Βιόλα» το περασμένο καλοκαίρι και αποδείχτηκε σπουδαία μεταγραφή. Ο Ισπανός μέσος παραχώρησε συνέντευξη στην «As», θέλοντας να καταθέσει τις πρώτες του εντυπώσεις από τη ζωή του στη Φλωρεντία.

«Όταν ήρθα νόμιζα πως το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο και πολύπλοκο. Τελικά κατάλαβα πως είναι απλό να αγωνίζεσαι εδώ. Με βοήθησε πολύ ο προπονητής μας, που δουλεύει πολύ με τη μπάλα και λιγότερο με τα συστήματα, αλλά και οι συμπαίκτες μου, που με το διαρκές τρέξιμο, μου δίνουν τη δυνατότητα να παίζω όπως μου αρέσει. Ελεύθερα και παίρνοντας πρωτοβουλίες», είπε ο Βαλέρο.

Η Φιορεντίνα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει; «Αν και στην αρχή όλοι έλεγαν πως αυτός θα είναι ένας χρόνος προσαρμογής, τελικά η ομάδα άρχισε να παίζει από νωρίς καλά και να φέρνει αποτελέσματα. Βρισκόμαστε σε καλή θέση, αλλά ακόμα δεν θέτουμε συγκεκριμένους στόχους. Αν καταφέρουμε να βγούμε στην Ευρώπη, θα είναι καλό, αν και είναι νωρίς για να το πούμε», απάντησε ο μέσος των «Βιόλα».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Βαλέρο μίλησε για τη ζωή του στη Φλωρεντία. «Ζω στο ιστορικό κέντρο αυτής της υπέροχης πόλης. Η καθημερινότητά μου είναι φυσιολογική, πηγαίνω το παιδί μου στο σχολείο, μετά πάω στην προπόνηση, επιστρέφω και το παίρνω από το σχολείο. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Ζούμε σε μια όμορφη και ήσυχη πόλη, που θα ήθελα να γνωρίσω ακόμα περισσότερο.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: