Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Η επιστροφή των «τεσσάρων»

Η επιστροφή των «τεσσάρων»
Με τους Παπαστεριανό, Αγκάνθο, Κοέλιο και Καζναφέρη να επιστρέφουν στην αποστολή του Άρη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «κιτρίνων» για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο, 17:15).

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση, με τον Νίκο Πασιαλή να ανακοινώνει τους 20 παίκτες που υπολογίζονται για τον αγώνα με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Από αυτούς, εκτός έμειναν οι Γκέσιος (τιμωρημένος), Πουλίδο, Ασλανίδης, Ηρακλής (τραυματίες) και Αγγελούδης (λόγοι τακτικής).

Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, προτίθεται να παρατάξει τους Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, Παπαζαχαρία και Παντίδο στο κέντρο της άμυνας, με τους Μαργαρίτη και Ψυχογιό στα άκρα. Ο Κοέλιο αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στον ρόλο του «κόφτη», με τους Παπαστεριανό και Καπετάνο να βρίσκονται μπροστά του. Στα αριστερά της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Γιαννιώτας και δεξιά ο Καζναφέρης. Μόνος στην κορυφή της επίθεσης ο Αγκάνθο.

Αναλυτικά οι 20 του Άρη:

Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Κοέλιο, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: