Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Κασάνο: «Μιλάει για ηθική ο Κόντε;»

Κασάνο: «Μιλάει για ηθική ο Κόντε;»
Άμεση απάντηση στις τελευταίες δηλώσεις του Αντόνιο Κόντε έδωσε ο Αντόνιο Κασάνο, ρίχνοντας τα «βέλη» του στον προπονητή της Γιουβέντους. Ο επιθετικός της Ίντερ ήταν καλεσμένος του καναλιού «Sport Mediaset» και σχολίασε με καυστικό τρόπο το γεγονός πως ο Κόντε τον χαρακτήρισε «παίκτη που δεν κάνει για τη Γιουβέντους».

Η φραστική διαμάχη ανάμεσα στην Ίντερ και τη Γιουβέντους δεν λέει να σταματήσει. Την αρχή έκανε ο Αντόνιο Κασάνο, που δήλωσε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να παίξει στην ομάδα του Τορίνο, γιατί οι παίκτες εκεί είναι σαν στρατιωτάκια. Η απάντηση των «μπιανκονέρι» ήταν άμεση. «Ο Κασάνο δεν κάνει για τη Γιουβέντους, γιατί είναι φαφλατάς». Ο χαρακτηρισμός αυτός δεν πέρασε απαρατήρητος από τον Μπαρέζο, που στην πρώτη ευκαιρία φρόντισε να ανταπαντήσει.

«Είμαι εγώ φαφλατάς; Φαφλατάς είναι ο Κόντε που τιμωρήθηκε για τα στημένα ματς παραδεχόμενος την ενοχή του. Αν μιλάει αυτός για ηθική, σημαίνει πως ο κόσμος χάλασε τελείως», ήταν το σχόλιο του Κασάνο, όταν βρέθηκε σε εκπομπή του καναλιού «Sport Mediaset» και ρωτήθηκε για το θέμα.

Η αρχή στις εκατέρωθεν δηλώσεις έγινε από τον Κασάνο, που χαρακτήρισε «στρατιωτάκια» τους παίκτες της «Γιούβε». «Μα δεν το είπα με υποτιμητικό τρόπο. Εννοούσα πως εκεί όλοι είναι πολύ επαγγελματίες και συμπεριφέρονται με συγκεκριμένο τρόπο, κάτι που δεν θα μπορούσα να κάνω εγώ. Αν προσβλήθηκαν… υπομονή», σχολίασε ο Κασάνο.

Στη συνέχεια η συζήτηση στράφηκε σε αγωνιστικά θέματα. «Περιμένω την επιστροφή του Σνάιντερ. Θα είναι ένα όπλο επιπλέον στην προσπάθειά μας να φτάσουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Και να μην ακούω για επιστροφή του Μπαλοτέλι. Η ομάδα έχει ήδη καλούς παίκτες, που αρκούν, δεν χρειαζόμαστε άλλους», είπε ο «Φανταντόνιο».

Στην ερώτηση αν ελπίζει ακόμα σε κλήση του στην εθνική, ο Κασάνο απάντησε με το γνωστό του τρόπο. «Ο Πραντέλι δεν με έχει πάρει τηλέφωνο, αλλά έχω αλλάξει νούμερο! Ακόμα δεν έχω χάσει τις ελπίδες μου, αφού επιθυμώ να αγωνιστώ σε Μουντιάλ. Ακόμα δεν το έχω πετύχει. Έχω το δικαίωμα να ελπίζω, έτσι δεν είναι;»

Κλείνοντας, ο Κασάνο αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε ο Ιμπραΐμοβιτς εναντίον της Αγγλίας. «Μόνο ένας τρελός θα σκεφτόταν να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι ένα γκολ που δυσκολεύεσαι να χαρακτηρίσεις. Το να το πεις φανταστικό, μοιάζει μικρό», ήταν το σχόλιο του Αντόνιο Κασάνο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: