Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ούτε ΠΑΟ, ούτε ΠΑΟΚ!!

Ούτε ΠΑΟ, ούτε ΠΑΟΚ
Συνεχίζεται η συγκατοίκηση στην κορυφή του πρωταθλήματος Κ-20, καθώς στο ντέρμπι της αγωνιστικής Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στην Παιανία, σε ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες.

Οι «πράσινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν με τον Αποστόλοπουλο, ο οποίος από καλή θέση σούταρε άουτ στο 15’ και πέντε αργότερα ο Μελισσάς επενέβη στο σουτ του Σταματάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς ισορρόπησαν, όμως ούτε αυτοί δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν γκολ. Έτσι, μένοντας στο 0-0 ισοβαθμούν στην κορυφή έχοντας συγκεντρώσει 20 πόντους.

Στην θέση του Χουάν Ραμόν Ρότσα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας (παρακολούθησε το σημερινό παιχνίδι) πήραν οι Βαγγέλης Σάμιος και Σπύρος Μαραγκός.

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Ταμπάκης, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Σκούφος, Μυρθιανός, Δώνης, Σταματάκης (60' Μαλντίν), Αναστασόπουλος, Μουζακίτης (70' Μαραθιανός), Γιαννιτσάνης, Αποστολόπουλος.

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Μπαντάνης, Ποζατζίδης, Χατζόπουλος, Κιόσε, Τουμανίδης, Δεμηρτζόγλου, Πολύζος, Παπαδόπουλος (65' Ταουσιάνης), Σαββίδης, Δεληγιαννίδης (68' Γεωργιάδης).



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: