Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Μόνο έναν μπορεί να πάρει η ΑΕΚ!!

Μόνο έναν μπορεί να πάρει η ΑΕΚ
Οι μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ -σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal με τους Δημήτρη Βιντιάδη και Κιθ Χάρις- παρελαύνουν ήδη στα πρωτοσέλιδα.

Η σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας ωστόσο επιβεβαίωσε πως η «Ένωση» (ακόμα κι αν μπουν οι επενδυτές και λύσει το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει) δεν θα έχει δικαίωμα ν’ αποκτήσει πάνω από έναν Έλληνα παίκτη άνω των 24 ετών στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Η «Ένωση» εμφανιζόταν έτοιμη να υποβάλλει αίτημα για άρση της απαγόρευσης μεταγραφών στις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ -σε περίπτωση που εκείνες έβρισκαν λύση στο διοικητικό τους πρόβλημα. Κρίνοντας ωστόσο πως μια τέτοια πρόταση δεν θα είχε τύχη (μιας και η βαθμολογική της θέση έχει δώσει το δικαίωμα σε πολλές ομάδες που τη βλέπουν ανταγωνιστικά να μην επιθυμούν την ενίσχυσή της) ο Ανδρέας Δημητρέλος δεν κατέθεσε καν σχετική πρόταση στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.

Ή μάλλον κατέθεσε, αλλά στο πλαίσιο της συζήτησης για το αν θα μπορεί να αρθεί η απαγόρευση χειμερινών μεταγραφών στις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν την επόμενη σεζόν (2013/14). Μια συζήτηση που ελπίζεται ότι δεν θα… απασχολεί τότε την ΑΕΚ (αφού σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα έχει προχωρήσει το θέμα με τους Βιντιάδη και Χάρις και θα συνεχίζει να μάχεται με τα ψέματα για την επιβίωσή της) και η οποία δεν αλλάζει το γεγονός πως η «Ένωση» τον φετινό Γενάρη θα μπορεί να ενισχυθεί με έναν μόνο Έλληνα παίκτη άνω των 24 χρονών.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: