Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: «Είχαμε απαντήσεις σε όλα»

Μπαρτζώκας: «Είχαμε απαντήσεις σε όλα»
Ικανοποιημένος -και με το παραπάνω- ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη (89-72) του Ολυμπιακού επί της Κάχα Λαμποράλ.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης έδειξαν χαρακτήρα τόσο στη Βιτόρια όσο και την προηγούμενη εβδομάδα στο Μιλάνο, ενώ στάθηκε και στην απόδοση του Κάιλ Χάινς, ο οποίος ήταν εξαιρετικός, όπως είπε.

«Προφανώς αυτό ήταν το κρίσιμο βήμα για μας. Είχαμε δυο εκτός έδρας παιχνίδια στο Μιλάνο κι εδώ, στα οποία δείξαμε χαρακτήρα και ποιότητα. Η Κάχα πριν το παιχνίδι είχε πει ότι το παιχνίδι είναι ένας τελικός γι’ αυτούς. Εμείς είχαμε απαντήσεις σ’ όλα και κυρίως ελέγξαμε το ρυθμό στο τέλος που είναι το πιο σημαντικό όταν παίζεις απέναντι σε ισπανικές ομάδες. Με 10 ασίστ παραπάνω και με βάση τη γενικότερη εικόνα των στατιστικών ήταν δύσκολο για εμάς να χάσουμε σήμερα. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και τη σπουδαία ατμόσφαιρα. Εύχομαι ότι καλύτερο για την Κάχα Λαμποράλ», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

«Δεν ήταν πιο εύκολη η νίκη απ’ ότι την περιμέναμε. Είχαμε πει στα αποδυτήρια ότι θα πρέπει να βάλουμε πίεση στην Κάχα Λαμποράλ. Είχαμε πει να προσέξουμε στην άμυνα και να τρέξουμε στην επίθεση κι αν δεν το κάναμε τότε να παίξουμε τα συστήματά μας σωστά. Στο ημίχρονο είπαμε να διορθώσουμε τα εύκολα λάθη που κάναμε στο πρώτο μισό. Ο Κάιλ Χάινς σήμερα ήταν παντού, ήταν εξαιρετικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: