Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Δύσκολο τώρα για Παππά στον Απόλλωνα!!

Είναι γνωστό ότι ο Χάρης Παππάς έχει ιδιαίτερο "δέσιμο" με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αφού στην τριετή παρουσία του στους "κοκκινόμαυρους" προσέφερε σημαντικά, συντελώντας τόσο στην άνοδο στην Α' Εθνική το 2004, αλλά και στην παραμονή στη Σούπερ Λιγκ δύο σεζόν στη συνέχεια.

Στα 29 του χρόνια πλέον και μετά την παρουσία του σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Μόναχο 1860, Ξάνθη, Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό, αγωνίζεται από το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπως αποκάλυψε το "Metrosport" έγιναν σκέψεις για επιστροφή του Παππά στον Απόλλωνα από τώρα και με δεδομένη την παρουσία της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ την ερχόμενη σεζόν (αν όλα κυλήσουν ομαλά), όμως όπως φαίνεται η μεταγραφή είναι δύσκολη τη δεδομένη στιγμή.

Το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι το βασικό εμπόδιο, αλλά όπως εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του ο Καβαλιώτης επιθετικός δεν αποκλείεται η επιστροφή να γίνει το καλοκαίρι, όταν και ο Απόλλων λογικά αν συνεχίσει αυτή την πορεία θα είναι και πάλι στη Φούτμπολ Λιγκ. Είναι πιθανό μάλιστα η έλευση του Καβαλιώτη επιθετικού να συνοδευτεί και με τη μετακίνηση κι άλλων παλιών γνώριμων και ικανών παικτών...


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: