Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

«Τέτοιες νίκες μας κάνουν δυνατή ομάδα»

Σημαντική για πολλούς λόγους χαρακτήρισε την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος.

«Τέτοιες νίκες μας κάνουν δυνατή ομάδα»
Συγκεκριμένα στάθηκε στην απουσία του Σχορτσανίτη αλλά και στον μικρό χρόνο συμμετοχής του Διαμαντίδη, αλλά και στην παρουσία των… νέων, Καπόνο και Γκιστ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Μανωλόπουλου μετά το τέλος του ματς:

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ζαλγκίρις:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη και σημαντική για εμάς, γιατί είχε πολλές δυσκολίες. Είχαμε πολλά προβλήματα ο Σχορτσανίτης ήταν ανέτοιμος, ο Διαμαντίδης έπαιξε μόνο τέσσερα λεπτά και όλα αυτά έκαναν την νίκη μας ακόμη πιο σημαντική. Επίσης, είχαμε τον Καπόνο και τον Γκιστ που είναι ακόμη νέοι στην ομάδα, με αποτέλεσμα να μην έχουν ακόμη προσαρμοστεί στο παιχνίδι μας. Όλα αυτά έκαναν δύσκολη την νίκη μας, όμως κάτι τέτοιες νίκες σε κάνουν πιο δυνατή ομάδα».

Για το τι άλλαξε και το «τριφύλλι» δεν έπαιξε τόσο καλά στο δεύτερο ημίχρονο:

«Χάσαμε την δημιουργία του πρώτου ημίχρονου. Ο νέοι παίκτες δεν γνωρίζονται ακόμη μεταξύ τους και έτσι είναι δύσκολο γι’ αυτούς να συνεννοηθούν. Πιστεύω πως το μεγαλύτερο πρόβλημά μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν δημιουργία».

Για το πόσο καιρό θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ώστε να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο:

«Δεν ξέρω σε πόσο καιρό τα παιδία θα έχουν προσαρμοστεί πλήρως. Ωστόσο, δουλεύουν σκληρά κάθε μέρα. Γενικά είμαστε μια νέα ομάδα και θέλουμε χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: