Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Διαψεύδει τη συμφωνία η Κορίνθιανς!!

Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πάτο στην Κορίνθιανς, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της Βραζιλιάνικης ομάδας.

Διαψεύδει τη συμφωνία η Κορίνθιανς
Εδώ και μέρες κυκλοφορεί η είδηση πως η Μίλαν ήρθε σε συμφωνία με την Κορίνθιανς για την παραχώρηση του Πάτο, με τις δύο ομάδες να έχουν συμφωνήσει στο ποσό που θα απαιτηθεί για τη μεταγραφή. Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας είδαν δηλώσεις του επικεφαλής του ιατρικού τιμ των Βραζιλιάνων, σύμφωνα με τις οποίες οι οπαδοί της ομάδας δεν πρέπει να αγχώνονται για τους συνεχείς τραυματισμούς του ποδοσφαιριστή, αφού εκείνος σκοπεύει να αντιμετωπίσει με διαφορετικό και πιο αποτελεσματικό τρόπο τα μυϊκά προβλήματα του Πάτο. Όλα αυτά άφηναν να εννοηθεί πως απομένουν μόνο οι υπογραφές για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σήμερα, όμως, η διοίκηση της Κορίνθιανς, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει πως έχει ήδη επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. «Υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπίας μας με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, στην οποία τέθηκαν οι πρώτες βάσεις για μια πιθανή συμφωνία. Το μόνο που έγινε ήταν κάποια διερευνητική κουβέντα. Οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να είναι δύσκολες και χρονοβόρες, αφού πρόκειται για μια πολύπλοκη μεταγραφή. Βλέπετε, τα ποσά που ακούγονται είναι μεγάλα και δεν πρέπει να παρθούν βιαστικές αποφάσεις. Το μόνο βέβαιο είναι πως τις επόμενες μέρες θα συναντηθούμε ξανά με τους εκπροσώπους της Μίλαν και του Πάτο», αναφέρει η ανακοίνωση της Κορίνθιανς.

Το σίριαλ της μετακίνησης του Πάτο στη Βραζιλία, συνεπώς, αναμένεται να έχει και άλλα επεισόδια.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: