Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Τσαρτσαρής: «Πολύ σημαντική νίκη»

Τη σημασία της νίκης επί της Ζαλγκίρις παρά τις σημαντικές απουσίες του Παναθηναϊκού επισήμανε ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Τσαρτσαρής: «Πολύ σημαντική νίκη»
«Στο πρώτο μέρος η άμυνα μάς έδωσε τη διαφορά και μπήκαν τα μακρινά σουτ. Στο δεύτερο μέρος δεν λειτουργήσαμε τόσο σωστά στην επίθεση, δώσαμε δεύτερες επιθέσεις στη Ζαλγκίρις και οι αντίπαλοι πέτυχαν μεγάλα σουτ. Δεν είχαμε καλή δημιουργία, κρατούσαμε πολύ την μπάλα και το εκμεταλλεύτηκε η Ζαλγκίρις. Μια νίκη είναι πολύ σημαντική, είτε με έναν πόντο διαφορά είτε με περισσότερους. Κοιτάμε τη συνέχεια που είναι δύσκολη», ανέφερε ο «υπαρχηγός» του Παναθηναϊκού.

Όσο για τα αγωνιστικά προβλήματα που δίνουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στη νίκη, είπε: «Ο Δημήτρης είναι ο ηγέτης μας, πολλά συστήματα ξεκινούν και τελειώνουν σε αυτόν. Έλειπε και ο Σόφο, ο Γκιστ δεν είχε προσαρμοστεί και ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν ήμασταν πλήρεις».

Τέλος, για τις προσθήκες των Καπόνο και Γκιστ είπε: «Η ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι με ένα συγκεκριμένο πλάνο, οι άνθρωποι της ομάδας έκριναν πως πρέπει να κάνουν κάποιες αλλαγές και ήρθαν παιδιά που πρόσθεσαν ποιότητα. Πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά να προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: