Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Αντιδρά για Μπόβο ο Κολαντουόνο!!

Τον Τόμας Μανφρεντίνι της Αταλάντα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Τζένοα, προτείνοντας την ανταλλαγή του με τον Τσέζαρε Μπόβο, μια ανταλλαγή που μοιάζει, όμως, δύσκολη.

Αντιδρά για Μπόβο ο Κολαντουόνο
Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και οι ομάδες κάνουν τους σχεδιασμούς τους, προσπαθώντας να δυναμώσουν το ρόστερ τους ενόψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος. Μια από αυτές είναι η Τζένοα, η οποία επιθυμεί να αποκτήσει τον Τόμας Μανφρεντίνι από την Αταλάντα, προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή. Μια μεταγραφή που, όμως, δεν είναι απλή υπόθεση.

Οι άνθρωποι της Τζένοα πρότειναν την ανταλλαγή του Μανφρεντίνι με τον Τσέζαρε Μπόβο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Τζίτζι Ντελ Νέρι. Μια ανταλλαγή που δεν ενθουσιάζει κανέναν στην Αταλάντα και ειδικά τον προπονητή της ομάδας, Στέφανο Κολαντουόνο. Ο Ιταλός κόουτς συνεργάστηκε με τον Μπόβο στην Παλέρμο και έχει σχηματίσει ξεκάθαρη άποψη για τις ικανότητές του, οι οποίες δεν τον ικανοποιούν.

Επιπλέον ο Κολαντουόνο έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου αμυντικού, στρεφόμενος, ουσιαστικά, σε άλλες λύσεις.

Αναμένουμε την αντιπρόταση της Τζένοα, η οποία δεν φέρεται διατεθειμένη να ξοδέψει χρήματα για την απόκτηση του Μανφρεντίνι, προτιμώντας την ανταλλαγή.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: