Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

«Η Σερένα είναι σαν τον Φέντερερ»

Η Σερένα Γουίλιαμς είναι έτοιμη να κλέψει την παράσταση και το 2013. Η 31χρονη Αμερικανίδα βρίσκεται στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, από όπου θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν και ο προπονητής της δείχνει να έχει πολύ μεγάλες προσδοκίες.
Ο Πατρίκ Μουράτογλου, με τον οποίο φημολογείται ότι έχει και δεσμό, δεν ήταν καθόλου... φειδωλός όταν μίλησε για το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης. "Έχει βελτιωθεί και θα το δείτε. Όλα πάνε καλά τους τελευταίους μήνες, αλλά τα σερί πάντα σπάνε. Σκοπός είναι να δουλέψεις για να σπάσει όσο το δυνατόν αργότερα. Θέλει να συνεχίσει να βελτιώνει το παιχνίδι της, γιατί ξέρει ότι πολλές νέες τενίστριες παίζουν πολύ καλά. Ξέρει ότι αν δεν εξελιχθείς, άλλες τενίστριες θα σε ξεπεράσουν".

Στη συνέχεια ο Μουράτογλου παρομοίωσε τη Σερένα με τον Ρότζερ Φέντερερ. "Ειλικρινά, είναι πολύ ξεχωριστή. Είναι σαν τον Ρότζερ. Κάποιοι τενίστες φέρνουν ένα αποτέλεσμα και είναι ευχαριστημένοι. Για τους καλύτερους τίποτα δεν είναι αρκετό. Μόλις πετύχουν κάτι οι πρωταθλητές, αμέσως θέτουν τον επόμενο στόχο. Τα Grand Slam είναι ευκαιρία να γράψεις ιστορία και η Σερένα αφοσιώνεται σε κάθε ένα από αυτά τα τουρνουά ξεχωριστά".



πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: