Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

«Θέλουμε να παραμείνει στη Ρεάλ ο Κριστιάνο»

Την άποψη πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να παραμείνει στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε ο συμπαίκτης του στη «βασίλισσα», Ραούλ Αλμπιόλ.

«Θέλουμε να παραμείνει στη Ρεάλ ο Κριστιάνο»
Μάλιστα, ο αμυντικός του ισπανικού συλλόγου υπογράμμισε πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που υπάρχει στον κόσμο αυτή τη χρονική περίοδο, ενώ μίλησε και για το γεγονός πως ο Ίκερ Κασίγιας έμεινε στο πάγκο στην αναμέτρηση με την Μάλαγα μετά από 10 χρόνια.

«Δεν ξέρω αν πρόκειται να ανανεώσει ή όχι με τη Ρεάλ, όμως πιστεύω πως ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή στον κόσμο και θέλουμε να παραμείνει στις τάξεις της ομάδας για όσο περισσότερο καιρό γίνεται», είπε ο Αλμπιόλ.

Εκτός αυτού ο αμυντικός των «μερένχες» αναφέρθηκε και στη μη χρησιμοποίηση του βασικού τερματοφύλακα της ισπανικής ομάδας, Ίκερ Κασίγιας, στο παιχνίδι κόντρα στην Μάλαγα:

«Ήταν έκπληξη για όλους που δεν αγωνίστηκε βασικός. Ωστόσο, ο θόρυβος που δημιουργήθηκε ήταν υπερβολικός κάτι που παραδέχτηκε σε δηλώσεις του και ο Ίκερ. Πρέπει το 2013 να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι, καθώς μόνο έτσι θα καταφέρουμε το καλύτερο για τον σύλλογο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: