Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

«Πάω οπουδήποτε, αρκεί να παίζω»

Έτοιμος να αποδεχτεί οποιαδήποτε λύση του προτείνει η διοίκηση της Ίντερ, αρκεί να αγωνίζεται, είναι ο Μάρκο Λιβάγια, αν και προτιμά να παραμείνει στους «νερατζούρι».

«Πάω οπουδήποτε, αρκεί να παίζω»
Σε μια ομάδα όπου ο συναγωνισμός είναι εντονότατος, το να είσαι ο πρώτος σκόρερ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι αξιοσημείωτη επίδοση. Αυτό συμβαίνει με τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος μπορεί να μην αγωνίζεται συχνά με την Ίντερ, ωστόσο στα 6 παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, πρόλαβε να πετύχει 4 γκολ.

Όσο η αγωνιστική περίοδος οδεύει προς το τέλος της, τόσο ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι, αναμένεται να κάνει λιγότερες αλλαγές στην ενδεκάδα, μιας και τα παιχνίδια γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά. Αυτό σημαίνει πως ο Λιβάγια θα βρει ακόμα λιγότερο χώρο και θα υποχρεωθεί να αγωνίζεται όλο και σπανιότερα.

Για αυτό το λόγο ο Κροάτης δεν είναι αρνητικός στο να παραχωρηθεί δανεικός κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. «Προτιμώ να παραμείνω στην Ίντερ. Ωστόσο, δεν είμαι αντίθετος σε μια ενδεχόμενη παραχώρησή μου σε ομάδα, όπου θα αγωνίζομαι περισσότερο. Εξάλλου αυτός είναι ο στόχος μου, να παίζω όσο περισσότερο γίνεται και να βελτιώνομαι ως ποδοσφαιριστής. Όσο για την ομάδα που θα μπορούσα να πάω, δεν έχω κάποια προτίμηση, Πάω οπουδήποτε, αρκεί να μπορεί να με παρακολουθεί το προπονητικό τιμ της Ίντερ», τονίζει ο Μάρκο Λιβάγια.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ανοίγει ο δρόμος για το δανεισμό του παίκτη, ο οποίος με τις εκτελεστικές του ικανότητες, θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος σε ουκ ολίγες ομάδες.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: