Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Να θες να αγιάσεις και να μην σε αφήνουν!!

Ήθελε να προπονηθεί, παρά την Χριστουγεννιάτικη άδεια, αλλά δεν του το επέτρεψαν. Ο λόγος για τον Λορέντσο Ινσίνιε, ο οποίος «έφαγε»… πόρτα από το φύλακα του Δημοτικού Σταδίου της πόλης του.

Να θες να αγιάσεις και να μην σε αφήνουν
Μπορεί οι μέρες να είναι εορταστικές και οι ποδοσφαιριστές των Ιταλικών ομάδων να απολαμβάνουν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, υπάρχουν, ωστόσο, κάποιοι οι οποίοι, θέλοντας να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, προτίμησαν να αφιερώσουν λίγες ώρες στην προπόνηση. Κάποιοι κατάφεραν να προπονηθούν, κάποιοι, λιγότερο τυχεροί, δεν μπόρεσαν ούτε στο γήπεδο να μπουν. Όπως ο Λορέντσο Ινσίνιε, ο οποίος δεν μπόρεσε να ασκηθεί, αν και το ήθελε πολύ.

Ο νεαρός επιθετικός της Νάπολι βρέθηκε στην πόλη Φραταματζόρε, όπου γεννήθηκε και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Θέλοντας να διατηρήσει την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες, αποφάσισε να… θυσιάσει κάποιες από τις ώρες της ξεκούρασης και να προπονηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πατρίδας του. Υπολόγισε, όμως, χωρίς τον… ξενοδόχο, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο φύλακας του σταδίου.

Ο συγκεκριμένος κύριος απαγόρευσε στον ποδοσφαιριστή της Νάπολι να μπει στο χώρο, επικαλούμενος σχετική εντολή του Δήμαρχου της πόλης, αφού οι εγκαταστάσεις ανήκουν στο Δήμο του Φραταματζόρε. Μάλιστα ο φύλακας τηλεφώνησε στο Δήμαρχο για να τον ρωτήσει αν ο Ινσίνιε έχει πάρει σχετική άδεια εισόδου. Ο νεαρός παίκτης βρήκε την ευκαιρία και συνομίλησε με τον τοπικό άρχοντα, σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, πριν αποφασίσει να επιστρέψει στο σπίτι του, εμφανώς εκνευρισμένος.

Ερωτηθείς για το περιστατικό, ο Δήμαρχος, Φραντσέσκο Ρούσο, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους. «Το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Λορέντσο ανήκε ακόμα στην Πεσκάρα, του είχα δώσει την άδεια να προπονείται στο στάδιο και μάλιστα δωρεάν, τη στιγμή που κάθε άλλος πολίτης πληρώνει για να το χρησιμοποιήσει. Η άδεια αυτή ίσχυε για ένα μήνα. Τώρα ο παίκτης εμφανίστηκε στο γήπεδο και ο φύλακας τον ρώτησε αν έχει σχετική άδεια, όπως προβλεπόταν να κάνει. Για αυτό με πήρε τηλέφωνο, για να του δώσω προφορική άδεια, αλλά ο Λορέντσο ήταν εκνευρισμένος και προτίμησε να αποχωρήσει. Αν είναι τόσο ευαίσθητος, του ζητώ συγγνώμη, αλλά πρέπει και εκείνος να καταλάβει πως υπάρχουν κανονισμοί που πρέπει να τηρούνται, ιδίως σε ένα μοντέρνο, σύγχρονο και πανάκριβο γήπεδο. Από τη μεριά μου το περιστατικό θεωρείται λήξαν».

Από την πλευρά του παίκτη δεν υπήρξε αντίδραση, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: