Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

«Με πλεόνασμα ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιάννης Αλαφούζος, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», έκανε λόγο για πλεόνασμα στα οικονομικά του συλλόγου. «Η χρονιά βγαίνει. Υπάρχουν έσοδα» δήλωσε.

«Με πλεόνασμα ο Παναθηναϊκός»
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, αρχικά, εμφανίστηκε καθησυχαστικός, όσον αφορά τη φετινή σεζόν, αλλά και αισιόδοξος για τα επόμενα χρόνια, αν συνεχιστεί ο φρόνιμος τρόπος λειτουργίας της ομάδας.

«Αποφασίσαμε να μειώσουμε την τιμή της συνδρομής στην “Παναθηναϊκή Συμμαχία”. Εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. να προχωρήσει τις ενέργειες για να παρθεί ένα δάνειο και να αντιμετωπίσουμε την οικονομική πραγματικότητα» είπε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος, συνοψίζοντας όσα αποφασίστηκαν στη Γενική Συνέλευση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Μάλιστα, αναφερόμενος στον δανεισμό των 7,5 εκατ. ευρώ, τόνισε: «Ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία με κάποια τράπεζα, αλλά πρέπει πρώτα να παρθεί έγκριση γιατί είμαστε Σωματείο. Όπως είδατε, λειτουργούμε δημοκρατικά. Ο καθένας έλεγε τη γνώμη του και αποφασίστηκε το Δ.Σ. να προχωρήσεις στις ενέργειες που πρέπει να κάνει για να πάρουμε ένα δάνειο».

Για τους σκοπούς του Σωματείου, ο εμπνευστής του, δήλωσε: «Σκοπός είναι να βρούμε χρήματα για τις υποχρεώσεις της ομάδας, τις οποίες θα αποπληρώσουμε σιγά – σιγά. Πιστεύω ότι έχουμε και μικρό πλεόνασμα τη φετινή χρονιά. Για φέτος, ο Παναθηναϊκός βγαίνει. Έχουμε βέβαια και τις εκκρεμότητες των 28 εκατ. ευρώ. Του χρόνου ελπίζω σε μεγαλύτερο πλεόνασμα γιατί υπάρχουν αρκετά έσοδα και με το δάνειο, όπως επίσης και τις εισφορές μετόχων θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κατάσταση της ομάδας».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: