Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

«Μεγάλη τιμή το περιβραχιόνιο του αρχηγού»

Μια μικρή αναδρομή των πρώτων μηνών του στη Μίλαν έκανε ο Ρικάρντο Μοντολίβο μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας. Η στιγμή που ξεχώρισε, ήταν όταν φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

«Μεγάλη τιμή το περιβραχιόνιο του αρχηγού»
Ήρθε από τη Φιορεντίνα για να δώσει ποιότητα στο χώρο του κέντρου της Μίλαν, καθώς είναι ένας από τους σημαντικότερους μέσους της Ιταλίας. Ο Ρικάρντο Μοντολίβο είναι ένας από τους πιο έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και ήταν από τους παίκτες εκείνους που τον βοήθησαν στους δύσκολους, πρώτους μήνες της χρονιάς, όταν τα καλά αποτελέσματα σπάνιζαν και η θέση του Ιταλού κόουτς ήταν επισφαλής.

Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων, ο Μοντολίβο κλήθηκε από το επίσημο κανάλι της Μίλαν και μίλησε για τους πρώτους μήνες της παρουσίας του στην ομάδα. «Αυτό που κρατάω είναι η προσπάθεια που κάναμε όλοι μας ώστε να μείνουμε ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές. Όσο τα αποτελέσματα δεν έρχονταν, τόσο εμείς πεισμώναμε και προσπαθούσαμε περισσότερο. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να ξεπεράσουμε την περίοδο της κρίσης και που βοήθησα και εγώ σε αυτό», τόνισε ο πρώην μέσος της Φιορεντίνα.

Ποια ήταν η σημαντικότερη στιγμή της μέχρι τώρα παρουσίας σου στους «ροσονέρι»; «Όταν φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους. Όταν μου το ανακοίνωσε ο Μπερλουσκόνι, έμεινα έκπληκτος, αφού δεν το περίμενα. Μόλις συνειδητοποίησα τι επρόκειτο να γίνει, ενθουσιάστηκα και ένιωσα πολύ περήφανος. Ήταν μεγάλη τιμή να είμαι ο αρχηγός της ομάδας σε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι», απάντησε ο Μοντολίβο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: