Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν υπάρχει αντι-Γιούβε»

Συνέντευξη στη «Gazzetta dello sport» παραχώρησε ο Βιντσέντζο Μοντέλα δίνοντας τους δικούς του βαθμούς στον… έλεγχο του πρώτου γύρου του Καμπιονάτο.

«Δεν υπάρχει αντι-Γιούβε»
Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του πρώτου γύρου της Serie A, καθώς η ομάδα του παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, καταφέρνοντας, παράλληλα, να παίρνει αποτελέσματα. Ο Βιντσέντζο Μοντέλα και η Φιορεντίνα αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν τους «Βιόλα» την πραγματική αντι-Γιούβε.

Σε αυτό, αλλά και σε πολλά άλλα, απάντησε ο νεαρός τεχνικός, μιλώντας με δημοσιογράφους της «Gazzetta dello sport». «Δεν είμαστε εμείς η αντι-Γιούβε. Αντι-Γιούβε δεν υπάρχει. Μόνο η Γιουβέντους από μόνη της μπορεί να χάσει βαθμούς, ίσως προχωρώντας περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ και σπαταλώντας ενέργεια στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η ομάδα αυτή είναι πολύ δυνατή, με τη σφραγίδα του Κόντε να είναι εμφανής. Σωματικά και πνευματικά μοιάζει να είναι άτρωτη», επισήμανε ο Μοντέλα.

Ποιοι παίκτες σε εντυπωσίασαν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος; «Ο Ελ Σααραουΐ είναι ένας από αυτούς. Αυτό που πρέπει να προσέξει είναι να μην ικανοποιηθεί ποτέ από τις επιδόσεις του. Μπορεί να εξελιχθεί πολύ περισσότερο. Ο Τότι, που με τη διάρκεια που έχει στην απόδοσή του, θεωρώ πως ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια. Ο Καβάνι, ο οποίος είναι μέσα στους 3 καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Και ο… δικός μου, ο Γιόβετιτς, που είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης», απάντησε ο προπονητής της Φιορεντίνα.

Από τους συναδέλφους σου; «Ο Στραματσόνι είναι φίλος μου και κάνει πολύ καλή δουλειά. Μου αρέσει ο Πέτκοβιτς, έχει αποδείξει πως είναι σοβαρός, αλλά και ευπροσάρμοστος. Πρόκειται για έναν χαρισματικό προπονητή, που προσφέρει στο ποδόσφαιρο της χώρας μας. Ο Ματζάρι, στον οποίο εύχομαι να κερδίσει έναν σημαντικό τίτλο με τη Νάπολι. Και ο Κόντε, για τον οποίο είπα ήδη αρκετά», σημείωσε ο Μοντέλα.

Κλείνοντας, ο προπονητής των «Βιόλα» επανέλαβε πως θέλει να παραμείνει για χρόνια στην ομάδα της Φλωρεντίας. «Είμαι πολύ καλά στην ομάδα, υπάρχει άψογη συνεργασία με όλους και ελπίζω να μείνω για πολύ καιρό εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Βιντσέντζο Μοντέλα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: