Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Πρώτος στη λίστα της Ρεάλ ο Μπέιλ!!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης για το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα.

Πρώτος στη λίστα της Ρεάλ ο Μπέιλ
Ο άσος της Τότεναμ εντυπωσιάζει και τη φετινή περίοδο με τις επιδόσεις του κι αυτό δε θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορους τους «μερένχες».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο άλλωστε είναι δηλωμένος… φαν του Ουαλού ακραίου, ωστόσο η διοίκηση των Μαδριλένων προτίθεται να κινηθεί για την απόκτησή του, ανεξάρτητα από την παραμονή ή όχι του Πορτογάλου τεχνικού στο τιμόνι της ομάδας.
Στο κυνήγι του Μπέιλ η Ρεάλ φαίνεται πως έχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους άλλους «μνηστήρες» που ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Η «βασίλισσα» έχει πολύ καλές σχέσεις με τους «Σπερς», καθώς έχει κάνει αρκετές φορές… business μαζί τους για τις περιπτώσεις των Φαν Ντερ Φαρτ, Αντεμπαγιόρ και Μόντριτς.

Εξάλλου, οι Λονδρέζοι αν αποφασίσουν να πουλήσουν τον Μπέιλ, σίγουρα δεν θα ήθελαν να τον δουν να ενισχύει κάποια από τις αντίπαλες αγγλικές ομάδες, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται θετικός να μετακινηθεί στη Ρεάλ.

Ο μεγαλύτερος σκόπελος που μπορεί να παρουσιαστεί σε αυτή τη μεταγραφή δεν είναι άλλος από το οικονομικό σκέλος, καθώς η Τότεναμ δεν έχει διευκρινίσει ακόμα το ποσό που αξιώνει για να αφήσει το μεγάλο της αστέρι να αναζητήσεις καινούργιες ποδοσφαιρικές πολιτείες.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: