Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν έχεις δικαίωμα να μας ζητάς να σωπάσουμε»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οπαδοί της Τζένοα, απαντώντας στη χειρονομία του Τσίρο Ιμόμπιλε μετά το γκολ που πέτυχε στο Σαν Σίρο με αντίπαλο την Ίντερ.

«Δεν έχεις δικαίωμα να μας ζητάς να σωπάσουμε»
Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του 2012 και ένα από τα πιο δύσκολα της χρονιάς για τη Τζένοα. Αντιμετώπιζε την Ίντερ στο Σαν Σίρο και τα προγνωστικά δεν ήταν, ασφαλώς, με το μέρος της. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Τζίτζι Ντελ Νέρι κατάφερε να προηγηθεί χάρη σε τέρμα του πέτυχε ο Τσίρο Ιμόμπιλε στο 77ο λεπτό. Ο Εστέμπαν Καμπιάσο ήταν αυτός που στέρησε τη νίκη από τους φιλοξενούμενους, πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης στο 85ο λεπτό, με το αποτέλεσμα, ωστόσο, να ικανοποιεί πλήρως τους «ροσομπλού».

Αυτό που δεν ικανοποίησε καθόλου τους οπαδούς της Τζένοα ήταν η χειρονομία του σκόρερ μετά το γκολ. Ο Ιμόμπιλε ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να σωπάσει, βάζοντας, χαρακτηριστικά, το δείκτη του δεξιού του χεριού μπροστά στο στόμα του. Μια κίνηση που, με καθυστέρηση, προκάλεσε την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας της Γένοβας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, καλούν τον ποδοσφαιριστή να σκεφτεί πολύ καλά τη χειρονομία που έκανε. Χαρακτηριστικά αναφέρουν.

«Αγαπητέ Τσίρο, αφήσαμε να περάσουν τα Χριστούγεννα, ώστε να μην προκαλέσουμε την ευαισθησία κανενός, απαντώντας στη χειρονομία σου.

Σου ευχόμαστε καλή χρονιά, με την ελπίδα πως το νέο έτος θα σε βρει να σκέφτεσαι καλά την κίνηση που έκανες προς τους οπαδούς της Τζένοα.

Δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε καμία αντιπαράθεση με εσένα. Απλά καλούμε όλους εκείνους που στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις αυτοαποκαλούνται επαγγελματίες να σκεφτούν αν έχουν το δικαίωμα να ζητούν από εκείνους που πληρώνουν πραγματικά μέσα στο άρρωστο Ιταλικό ποδόσφαιρο να σωπάσουν… τους αγνούς οπαδούς
», αναφέρει η ανακοίνωση των οπαδών της Τζένοα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: