Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΟΦΗ!!

Παρελθόν από τον ΟΦΗ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποτελέσει μετά τον Νίκο Αναστόπουλο και ο βοηθός του, Ανδρέας Σκέντζος, ο οποίος θα συνεχίσει να προπονεί την ομάδα για λίγες μέρες ακόμη.

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΟΦΗ
Αυτό επισπεύδει τις εξελίξεις στο μέτωπο του προπονητή που απασχολεί του Κρητικούς, των οποίων ο πάγκος έχει μείνει κενός μετά την παραίτηση του Νίκου Αναστόπουλου, όμως αν και γράφονται πολλά ονόματα από την ελληνική αγορά οι άνθρωποι του συλλόγου ακόμη δεν έχουν ξεχωρίσει κάποιον από αυτούς ως διάδοχό του.

Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν από την ερχόμενη εβδομάδα, αφού χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ, καθώς πλησιάζει το κρίσιμο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη.

Μάλιστα, αν οι Κρητικοί θα προχωρήσουν για την απόκτηση των Βλαχοδήμου και Τάτου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό θα κριθεί από τον νέο τεχνικό της ομάδας του Ηρακλείου.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Παρασκευής (28/12) ο Σκέντζος έβαλε τους παίκτες να κάνουν ασκήσεις τακτικής. Ατομικό έκαναν οι Ζαχαράκης, Βερόν, Σόουζα, Σίσιτς, ενώ ο Σαρ θα επιστρέψει στο Ηράκλειο από τις διακοπές του το Σάββατο (29/12).



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: