Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Φέργκιουσον: «Oμαδούλα η Νιούκαστλ»

Με ιδιαίτερα καυστικά λόγια αναφέρθηκε στην Νιούκαστλ και στον Άλαν Πάρντιου ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, χαρακτηρίζοντας τις «καρακάξες» μικρή ομάδα και τον συνάδελφό του αχάριστο.

Φέργκιουσον: «Oμαδούλα η Νιούκαστλ»
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπερασπίστηκε τη συμπεριφορά του απέναντι στους διαιτητές κατά τη διάρκεια του ματς με τη Νιούκαστλ, για την οποία πάντως δεν τιμωρήθηκε από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Την ίδια ώρα, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Πάρντιου καθώς ο τελευταίος ισχυρίστηκε ότι ο Σκωτσέζος τεχνικός θα έπρεπε να τύχει πιο αυστηρής αντιμετώπισης:

«Ήμουν εκδηλωτικός αλλά όχι εκτός κανόνων. Ο Τύπος υπερέβαλε, ο μόνος με τον οποίο δεν μίλησαν οι δημοσιογράφοι είναι ο Μπαράκ Ομπάμα κι αυτό γιατί είναι απασχολημένος!» δήλωσε ο Σερ Άλεξ για να συνεχίσει σε ακόμα πιο καυστικούς τόνους.

«Το πρόβλημα είναι ότι βρίσκομαι στο πιο δημοφιλές κλαμπ στον κόσμο και όχι σε κάποια ομαδούλα όπως η Νιούκαστλ. Ο Πάρντιου μού άσκησε κριτική και είναι ο χειρότερος στο να επιτίθεται στους διαιτητές και παρεμπιπτόντως φαίνεται πως έχει ξεχάσει τη βοήθεια που του έχω δώσει», κατέληξε ο 71χρονος προπονητής.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: