Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Περιμένει τον Σνάιντερ ο Στραματσόνι!

Μια δήλωση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση Σνάιντερ, έκανε ο Αντρέα Στραματσόνι, μιλώντας στο «Sport Mediaset» για τη χρονιά που έρχεται.

Περιμένει τον Σνάιντερ ο Στραματσόνι
Μπήκε ξαφνικά στη ζωή όσων ασχολούνται με το Ιταλικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν έφυγε το ίδιο ξαφνικά, όπως πολλοί έσπευσαν να προβλέψουν. Ο Αντρέα Στραματσόνι, αν και βρέθηκε να… κολυμπάει σε πολύ βαθιά νερά, απέδειξε πως ήταν έτοιμος να αναλάβει τις μεγάλες ευθύνες που του ανέθεσε ο Μάσιμο Μοράτι και να οδηγήσει την πρώτη ομάδα της Ίντερ στη νέα εποχή.

Ο Στραματσόνι κλήθηκε από το «Sport Mediaset» να κάνει μια αναδρομή στη χρονιά που φεύγει. «Το 2012 μου άλλαξε τη ζωή. Προς το καλύτερο, βέβαια. Ήταν μια φανταστική χρονιά, όλα έγιναν τόσο γρήγορα που μοιάζει σαν παραμύθι αυτό που ζω. Θα θυμάμαι για πάντα αυτή τη χρονιά», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ίντερ.

Θέλεις να βάλεις έναν βαθμό στην πορεία σου, μέχρι τώρα; «Θα έβαζα ένα 7, γιατί καταφέραμε να αποδείξουμε πως η Ίντερ είναι ικανή να πρωταγωνιστεί ακόμα και όταν είναι αναγκασμένη να κάνει πολλές και μεγάλες αλλαγές. Περιμένω, ωστόσο, την επόμενη χρονιά για να βάλω ακόμα μεγαλύτερο βαθμό», απάντησε ο Στραματσόνι.

Γιατί περιμένεις την επόμενη χρονιά να αξίζεις μεγαλύτερο βαθμό; «Γιατί έχω στο μυαλό μου ένα δώρο που θέλω να κάνω στον Μοράτι, αλλά που δεν πρόκειται να αποκαλύψω. Ελπίζω να τα καταφέρω», σημείωσε αινιγματικά ο νεαρός τεχνικός.

Κλείνοντας, ο Στραματσόνι έκανε μια δήλωση που μπορεί να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην υπόθεση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ. «Είμαι βέβαιος πως ο Γουέσλεϊ θα καταφέρει να με κάνει να πιστέψω ξανά σε εκείνον και να του εμπιστευτώ φανέλα βασικού από τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς. Εξάλλου, αυτή η φανέλα τον περιμένει», είπε με νόημα ο Αντρέα Στραματσόνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: